İphone 7 ( Arızalı)
-
Selam arkadaşlar
iphone 7 marka model telefonu denize düşürdük . Telefon açılmıyor
fppro servisine gönderdim incelendi. yapılır ama randıman vermez ve pahalı olur cevabı verildi bu yüzden yaptırmadım
Parça niyetine ya da farklı düşüncesi olan arkadaşlar var ise telefonu bu şekilde satmayı düşünüyorum
Başka platformlarda ücret yazıp satışa çıkardım burda fiyat tekliflerini bekliyorum
-
Bunlar şu geçirmez değil miydi? Yazık olmuş geçmiş olsun.
alabiliyorlarsa içinde ki verileri kurtarsınlar
-
317seref bunu yazdı
Bunlar şu geçirmez değil miydi? Yazık olmuş geçmiş olsun.
alabiliyorlarsa içinde ki verileri kurtarsınlar
Seneler geçtikçe telefonun hiç içi açılmasa bile gerek telefonun kendi ısınıp soğuması gerekte güneşin sıcaklığından sıvı koruma bandı zamanla özelliğini kaybediyor. Kaldı ki firmalar ürünlerini "su geçirmez" olarak değilde "suya dayanıklı" olarak pazarlıyor. O yüzden suya sokmak serbest ama su geçirirse kullanıcı hatası deriz" diyorlar.
Bu hatayı Sony taa seneler önce ilk çıkardığı Z serisi telefonlarında yapmıştı. İstanbul boğazında teknenin ucuna telefonu bağlayıp reklam çekmişlerdi. Ancak sorun şu ki havuzdaki suyla denizdeki suyun basıncı bir değil. Sony o zamanlar su geçiren telefonları garanti dahilinde sıfırıyla değiştiriyordu. Tabi bizim Türk ölücüleri boş durur mu ? Telefonun sıvı koruma kapakçıklarını açıp telefonu saatlerce kovada suyun içinde bekletirdi. O zamanlar şarj ve kulaklık girişinde koruma kapakçığı vardı. Neyse Sony baktı bu işin sonu yok onlarda "suya dayanıklı" deyip geçtiler.
Sonuç olarak telefonlardaki suya dayanıklılık muhabbetini yağmurda telefonla konuşma veya olurda masada kazayla telefonun üstüne su devrilirse falan olarak görün.
-
Önemli bişey yoktu zaten yedek telefondu. Yani veri kurtarma çok önemli değil benim için.
Suyla temas ettiği an geciktirmeden tamir olsa kurtarılma şansı yüksek oluyomuş ama 10 gün sonra gönderdim servise o yüzden riskli
-
bende de bataryasını deji ile(Link) değiştirip kullanmadığım 7 plus 32gb var teklif alabilirim tüm özellikleri çalışıyor
-
tosun bunu yazdı
Önemli bişey yoktu zaten yedek telefondu. Yani veri kurtarma çok önemli değil benim için.
Suyla temas ettiği an geciktirmeden tamir olsa kurtarılma şansı yüksek oluyomuş ama 10 gün sonra gönderdim servise o yüzden riskli
tuzlu suya giren telefonu eğer hemen tamirciye götürülemeyecekse tatlı suyla yıkamayı tavsiye ediyolar. en azından çürümesi yavaşlar.
-
Ver bi telefoncuya kac para veriosa sat gitsin bunun icin kafa patlatmaya gerek varmı gerçekten
-
Bosluk bunu yazdı
Ver bi telefoncuya kac para veriosa sat gitsin bunun icin kafa patlatmaya gerek varmı gerçekten
Haklısın dostum. Ben yine de senin dediğin gibi yapmayacağım
-
tosun bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Haklısın dostum. Ben yine de senin dediğin gibi yapmayacağım
adam haklı sayılır bunun saglamı kaç paraki?
-
Evet haklı olduğunu ben de söyledim :)
ortalama fiyatlar 3500-4000 bandı arasında
arkadaşlar bu telefonun içerisinden 5 kalem sağlam parça çıksa bunun satışıyla nerdeyse çalışan bi telefon satıp elde edeceğiniz parayı kazanırsınız. Bu işin yapan arkadaşlar bu forumda da var
Sise basit ve gereksiz gibi görünen bu satış konusunun bazı arkadaşların ekmek kapısı olduğunu unutmazsanız sevinirim.
19 yaşımdan beri telefon alır satarım. Bir kez telefoncudan almadım ve satmadım
-
tosun bunu yazdı
Evet haklı olduğunu ben de söyledim :)
ortalama fiyatlar 3500-4000 bandı arasında
arkadaşlar bu telefonun içerisinden 5 kalem sağlam parça çıksa bunun satışıyla nerdeyse çalışan bi telefon satıp elde edeceğiniz parayı kazanırsınız. Bu işin yapan arkadaşlar bu forumda da var
Sise basit ve gereksiz gibi görünen bu satış konusunun bazı arkadaşların ekmek kapısı olduğunu unutmazsanız sevinirim.
19 yaşımdan beri telefon alır satarım. Bir kez telefoncudan almadım ve satmadım
anakart gitmiş kesin
ekran lcd içine su girer oda işe yaramaz
batarya kullanılmış ne kadar verimli ikici el batarya alımaz satılmaz
ön kamera saglam olabilir hoparlörle
şarj bordu yarı yarı ihtimalle sağlam
on off tuşu sağlam olabilir
kasası var ne kadar temiz
arka kamera var bide
hangisi para edecek bütün telefocularda 3 5 tane hurdası vardır
malını kötülemiyorum devri bitti para etmesi için bu şekilde arızalı olarak en düşük 11 olması gerekir