İphone 7 ( Arızalı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar

iphone 7 marka model telefonu denize düşürdük . Telefon açılmıyor

fppro servisine gönderdim incelendi. yapılır ama randıman vermez ve pahalı olur cevabı verildi bu yüzden yaptırmadım

Parça niyetine ya da farklı düşüncesi olan arkadaşlar var ise telefonu bu şekilde satmayı düşünüyorum

Başka platformlarda ücret yazıp satışa çıkardım burda fiyat tekliflerini bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

Bunlar şu geçirmez değil miydi? Yazık olmuş geçmiş olsun.

alabiliyorlarsa içinde ki verileri kurtarsınlar 

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    317seref bunu yazdı

Bunlar şu geçirmez değil miydi? Yazık olmuş geçmiş olsun.

alabiliyorlarsa içinde ki verileri kurtarsınlar 

Seneler geçtikçe telefonun hiç içi açılmasa bile gerek telefonun kendi ısınıp soğuması gerekte güneşin sıcaklığından sıvı koruma bandı zamanla özelliğini kaybediyor. Kaldı ki firmalar ürünlerini "su geçirmez" olarak değilde "suya dayanıklı" olarak pazarlıyor. O yüzden suya sokmak serbest ama su geçirirse kullanıcı hatası deriz" diyorlar.

Bu hatayı Sony taa seneler önce ilk çıkardığı Z serisi telefonlarında yapmıştı. İstanbul boğazında teknenin ucuna telefonu bağlayıp reklam çekmişlerdi. Ancak sorun şu ki havuzdaki suyla denizdeki suyun basıncı bir değil. Sony o zamanlar su geçiren telefonları garanti dahilinde sıfırıyla değiştiriyordu. Tabi bizim Türk ölücüleri boş durur mu ? Telefonun sıvı koruma kapakçıklarını açıp telefonu saatlerce kovada suyun içinde bekletirdi. O zamanlar şarj ve kulaklık girişinde koruma kapakçığı vardı. Neyse Sony baktı bu işin sonu yok onlarda "suya dayanıklı" deyip geçtiler.

Sonuç olarak telefonlardaki suya dayanıklılık muhabbetini yağmurda telefonla konuşma veya olurda masada kazayla telefonun üstüne su devrilirse falan olarak görün.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Önemli bişey yoktu zaten yedek telefondu. Yani veri kurtarma çok önemli değil benim için.

Suyla temas ettiği an geciktirmeden tamir olsa kurtarılma şansı yüksek oluyomuş ama 10 gün sonra gönderdim servise o yüzden riskli

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

bende de bataryasını deji ile(Link) değiştirip kullanmadığım 7 plus 32gb var teklif alabilirim tüm özellikleri çalışıyor

Türk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Önemli bişey yoktu zaten yedek telefondu. Yani veri kurtarma çok önemli değil benim için.

Suyla temas ettiği an geciktirmeden tamir olsa kurtarılma şansı yüksek oluyomuş ama 10 gün sonra gönderdim servise o yüzden riskli

tuzlu suya giren telefonu eğer hemen tamirciye götürülemeyecekse tatlı suyla yıkamayı tavsiye ediyolar. en azından çürümesi yavaşlar. 

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ver bi telefoncuya kac para veriosa sat gitsin bunun icin kafa patlatmaya gerek varmı gerçekten

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Ver bi telefoncuya kac para veriosa sat gitsin bunun icin kafa patlatmaya gerek varmı gerçekten

Haklısın dostum. Ben yine de senin dediğin gibi yapmayacağım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

Haklısın dostum. Ben yine de senin dediğin gibi yapmayacağım

adam haklı sayılır bunun saglamı kaç paraki?

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Evet haklı olduğunu ben de söyledim :) 

ortalama fiyatlar 3500-4000 bandı arasında

arkadaşlar bu telefonun içerisinden 5 kalem sağlam parça çıksa bunun satışıyla nerdeyse çalışan bi telefon satıp elde edeceğiniz parayı kazanırsınız. Bu işin yapan arkadaşlar bu forumda da var

Sise basit ve gereksiz gibi görünen bu satış konusunun bazı arkadaşların ekmek kapısı olduğunu unutmazsanız sevinirim.

19 yaşımdan beri telefon alır satarım. Bir kez telefoncudan almadım ve satmadım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Evet haklı olduğunu ben de söyledim :) 

ortalama fiyatlar 3500-4000 bandı arasında

arkadaşlar bu telefonun içerisinden 5 kalem sağlam parça çıksa bunun satışıyla nerdeyse çalışan bi telefon satıp elde edeceğiniz parayı kazanırsınız. Bu işin yapan arkadaşlar bu forumda da var

Sise basit ve gereksiz gibi görünen bu satış konusunun bazı arkadaşların ekmek kapısı olduğunu unutmazsanız sevinirim.

19 yaşımdan beri telefon alır satarım. Bir kez telefoncudan almadım ve satmadım

anakart gitmiş kesin

ekran lcd içine su girer oda işe yaramaz

batarya kullanılmış ne kadar verimli ikici el batarya alımaz satılmaz 

ön kamera saglam olabilir hoparlörle

şarj bordu yarı yarı ihtimalle sağlam 

on off tuşu sağlam olabilir

kasası var ne kadar temiz

arka kamera var bide

hangisi para edecek bütün telefocularda 3 5 tane hurdası vardır

malını kötülemiyorum devri bitti para etmesi için bu şekilde arızalı olarak en düşük 11 olması gerekir 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 1315 Toplam Mesaj: 14
iphone arızalı iphone7