İphone 7 Vs Huawei Mate 10 ?
-
Arkadaşlar 2020’ye kadar garantili iPhone 7 sahibiyim, yine 2020’ye kadar Huawei Mate 10 bi cihaz buldum o da garantili. Kafa kafaya takas önerildi sizce bu cihaza geçiş yapmalı mıyım? iPhone 7’nin pil ömrü beni benden alıyor. Günde defalarca şarja takıyorum, fakat hem stabil olması, hem de diğer tüm iphonelardaki gibi aksesuarlara rahatça ulaşılması da büyük avantaj, telefonlardan pek anlamam, takip de etmem. Bilen dostlar bi öneride bulunurlar ise ona göre karar vereceğim. + Ayrıca mate 10 pro’da da Leica lenslerinden dolayı uzun süredir gözüm bardı :)
Lemuria tarafından 03/Oca/19 12:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Üstüne para istememis sanslisin hemen degistir
-
Mate 10 pro mu
Mate 10 mu
Mate 10 lite mi
İnsan onu bir başlığa yazar
Mate 10 pro nun leica lensinde aklın kalmış ama mate 20 pro veya p20 pro nun leica lensindede aklın kalmış olabilir takas teklif edilen cihaz mate 10 pro ise al geç
-
Mate 10 garantili ikinci eller cihazın temizliğine göre 2.100-2.500 arası gidip geliyor. iPhone 7'de aynı fiyatlarda.
Ha şöyle bir şey var. iPhone 7'yi istediğin zaman her türlü satarsın. Ancak Mate 10 alırsan bozulana kadar elinde kalır.
-
Ben iphone 8 Plus 64GB dan Huawei Mate 10 Pro 128GB 'a geçtim.Hayatımda yaptığım en güzel seçimlerden biri oldu.8 9 aydır kullanıyorum ne bi yavaşlama ne bir hata gayet stabil.Çok memnun kaldım.
-
piyasada iphonedan huawei e geçen çok kişi var herkes memnun
-
bendede iphone 6s var şarj işi çok canımı sıkıyor bi mate 20 lite alasım var acaba mantıklı mı ?
-
costantin bunu yazdı
bendede iphone 6s var şarj işi çok canımı sıkıyor bi mate 20 lite alasım var acaba mantıklı mı ?
Lite iyi değil hocam ben düz p20 kullanıyorum.Bütcen varsa p20 pro da öneririm.
-
costantin bunu yazdı
İphone X den mate 20 lite a geçtim pişman değilim
-
PanxeR bunu yazdıcostantin bunu yazdı
İphonedan nasıl vazgeçtin nasıl yapılıyor 3gs den beri iPhone kullanıyorum şuan da 6s Plus da kaldım telefon da 16 GB olması ve şarj dışında sıkıntım da yok 8 Plus a var eşime verdim. Gidiyorum note 9 a bakıyorum mate 20 proya sonra xs max a olmuyor elim kafam bir türlü gitmiyor başka telefona nasıl yapıcam :)
-
PanxeR bunu yazdıcostantin bunu yazdı
Doğru yolu buldun sonunda :)
Proya niye gecmedin :)