İphone?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    N95 rulz... biraz daha araştır iyi düşün, bu arada N95 ile git bi iki fotoğraf çek at bilgisayarına da bak fotoğrafların kalitesine; o bile N95 demeye yeter.

Metallica Rules
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bana şimdi sorsalar Edge mi 3G mi diye edge versiyonu derim... Çünkü ben her ikisinide kullandım fakat edge çok daha kaliteli geldi. 3G versiyonu plastik kasa yere düşmeye falan dayanıksız. Kulaklık ile sim kart yuvası arası çok ince, kulaklığı takarken bi zorlasan tık kırılıveriyor... Edgenin kasa aliminyum,daha kaliteli geldi bana. Ha interneti bitek 3G den 1,5 kat daha yavaş okadar ama oda çok bişey ifade etmiyor. Alt tarafı 3Gde 2 snde açılan sayfa Edgede 4 snde açılsın hani neolacak? Ben edge versiyonu derim...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    N95 mi , N82 mi ?  Ya yapmayin arkadaslar biri dokunmatik ekran digeri okunu tuslarla haereket ettirebildigin ufak ekranli telefonlar . Ben N82 'de kullandim iphone 'da . Iphone kadar tatmin edici bi guzelligi yok . Araba yarisi veya labirent oyunu oynarsaniz gorurusunuz hicbir tusa basmiyorsunuz telefonu assagi , yukari , saga , sola cevirmeniz yeterli . Bence iphone 'da cok guzel film de izlenir . Ustelik 2G yeter de artar  bile ...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Telefon sadece gsm operatörlerinde satılmıyor.Bugün taksimdeki teknosada baktım.Öyle yok iki yıllık gsm operatörü sözleşmesi şartı falan yok.Bir milyar 319 yetaleyi veriyosun alıyosun telefonu..Ben şahsen çok beğendim..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 2494 Toplam Mesaj: 15