İphone 7'Nin Yeni Kulaklıkları Ortaya Çıktı
-

Yenilik yapacağım ayağına sıçmak buna deniyor sanırım. Kaliteli müzik diyenler olacaktır. Apple'ın kulaklık tasarımı beş para etmez kulakta durmuyor düşüyor. Şarj olurken kulaklık takılamıyor.
Birde Apple buna şarj kablosunda olduğu gibi doğrulayıcı çip koymuştur çakma kulaklık takınca "donanım desteklenmiyor" der müzik dinletmez. :)
Tüm üretici firmaların usb-c standartını kullanması gerek artık. Mikro usb standartı eskidi. LG ve HTC geçti. Samsung'ta seneye geçer sanırım. USB-C girişe aynı zamanda kulaklıkta takabiliyorsunuz.
mkyb tarafından 17/Tem/16 22:27 tarihinde düzenlenmiştir
-
e bu kulaklıklardan güzel performans alan var mı hooop hadi bu girişli başka kulaklık al
-
telefona giren kisim 2/3 cm uzunlugunda o takiliyken cepte sik gibi durucak, ve cok uzun omurlu olacagini dusunmuyorum. sarj aletlerinin kac ayda cortladigini goruyoruz
-
bluetooth kulaklıklara yönelin diye yapıyolar bunu. kablolu kulaklık mı kaldı allasen :p
-
Apple her şeyin en iyisini bilir ve yapar görkü niye öyle boru gibi yaptı vardır kesin bir bildiği,
-
şarj soketlerini jack girişine benzetseler ok di ama bu çok saçma
yukarıdaki arkadasın dediği gibi bu soketler sök tak yaparken bile bozuluyor
bence tek amaç kullanıcıyı düdüklemek ve üretim bandını hafifletmek
-
ya jack girişi sağlamdı çıkmıyordu. bu şarj yeri onun gibi değil ki.
zırt pırt bozulacak, hem girişi hem de kulaklığın ucu
-
Fake, böyle sik gibi bir tasarımla gelmez.
-
Kulakta güzel duruyor bende ama girişi hoş olmamış. İphone ben farklıyım demek istemiş yine.
-
Usb kablosunun girişi o kadar zarifken kulaklığı bu kadar bok yapmazlar. Bunun aynısı gelmez.
Geleneksel "faketir" yorumumu attım gidiyorum.
-
Fotoğraf Çin malı taklit ürün ondan. Çinliler çakmasının üretimine başlamış bile.