İphone 7S Plus'ın Tasarımı Sızdı
-
matr0x bunu yazdı
rahat olun parmak izi arkada falan olmayacak. :)
Hocam seninkisi şu hesap "Sallayayım olmayacak arkada. Olursada kimse umursamaz hee olmazsa AHA zamanında demiştim" olayı :D
Kanıt , link haber video birşey yok. Bende diyorum ki Ayfonunun yeni modeli 7 s plus olacak !!!
-
GodKlaus bunu yazdımatr0x bunu yazdı
rahat olun parmak izi arkada falan olmayacak. :)
Hocam seninkisi şu hesap "Sallayayım olmayacak arkada. Olursada kimse umursamaz hee olmazsa AHA zamanında demiştim" olayı :D
Kanıt , link haber video birşey yok. Bende diyorum ki Ayfonunun yeni modeli 7 s plus olacak !!!
dogru soyluyorsun. ben iphone'un mevcut pazarlama ve dizayn stratejisini degerlendirdigim zaman boyle birseyin olmayacagini rahatlikla gorebiliyorum. yani senin dilinden konusacak olursam; altini doldurarak salliyorum.
"ben sunu demistim" olayina da gelirsek. gir postlarima bir bak bakayim ki kime zamaninda "aha ben sunu demistim" demisim?
-
Bence de olmamış. O eski tasarımlar gibi orijinal durmuyor. Kamera çıkıntısı da hiç hoş gözükmüyor. Eğer parmak izi sensörü arkada kalırsa da kullanışsız olur ama bazı sitelerde ekrana entegre edildiğinden bahsediliyordu. Yine de her seferinde almamak için bir sebep oluyor. Mesela pil ömründe de bir gelişme olacağını düşünmüyorum.
-
Ayni bokun farkli rengini her yil getirip getirip onumuze koyuyorlar. Bu mu teknoloji amk. Nerede teknoloji? Devrim istiyoruz. Teknolojide devrim...
-
balbazar bunu yazdı
Ayni bokun farkli rengini her yil getirip getirip onumuze koyuyorlar. Bu mu teknoloji amk. Nerede teknoloji? Devrim istiyoruz. Teknolojide devrim...
O artık zor hocam. Galaxy S2, iPhone 4 zamanlarında ki gibi telefonda teknolojik devrim zor. Şu katlanabilir telefonlar çıkana kadar böyle devam edecek.
-
mkyb bunu yazdı
4'ten aşağı bekleme hocam.
3300 e aldım hocam 700tl daha verilebilirdi. an itibari ile pişmanım :D
-
Evet tasarım tamamiyle belli oldu. Kılıfları üretilmiş bile.
http://www.mobilefun.com/61848/apple/iphone-8/cases.htm
Arkadaki parmak izi sensörü saçmalığı yok. Ancak ahize ve ön kamera görüntüyü bozmuş. Xiaomi gibi ahize sesi cam üstünden iletilebilirdi.
-
mkyb bunu yazdı
Arkadaki parmak izi sensörü saçmalığı yok. Ancak ahize ve ön kamera görüntüyü bozmuş. Xiaomi gibi ahize sesi cam üstünden iletilebilirdi.
tasarım hoş olmuş. kim ne derse desin yazılım tasarım donanım her noktasında mühendislik var...
-
mkyb bunu yazdı
bu websitesini duymadım ben şahsen adında meymenet yok :D
Fake olma ihtimali bence hala var.Kamera stilleri bile farklı :D
-
Site önemli değil üreticiye bak hocam. Olixar diye bir firma. Üretici firmalar telefon piyasaya çıkmadan önce ölçülerini kılıf üreticilerine bildiriyor ki piyasaya çıkınca akseusar desteği hazır olsun.
İnternette araştırırsan iPhone 7, Samsung S7, Samsung S8, Samsung Note 7 vs gibi popüler cihazların kılıflarını ilk Olixar firmasının sitesine eklemiş olduğunu göreceksin.