İphone 8 Hakkında Sızıntılar Başladı
-
“Muhteşem yeni bir iPixel teknolojisi ile her pixelin kendi ışığını üretmesini sağladık. Böylece hem siyahların daha siyah olduğu, hem de daha az enerji harcayan muhteşem harika über bir ekran teknolojisi icad ettik. Bu harika teknolojili yeni nesil ekranlı iPhone’lar sadece xxx dolar”
- Ekranlar tüm 8 modellerinde Oled olacak. Umarım Samsunglardaki ekranın zamanla beyazdan krem rengine dönmesine ve ekran yanmasına bi çözüm bulurlar.
-Oled ekran panelleri daha ince olduğu için muhtemelen iphone 8'ler daha ince olacaktır. Keşke incelik aynı kalsada batarya artsa.
- Ekranları Sharp üretecek. Zaten Sharp'ı geçtiğimiz dönemde iPhoneları üreten Foxconn firması satın almıştı.
-SE serisi devam etmeyecek sanırım. Onun yerine aileye 5 inçlik arkası 4S'ler gibi camdan yapılma üye gelecek.
-5.5 inç olan Plus modelin ekranı Samsung'un Edge ekranı gibi kavisli olacak.
-Nokia'nın yıllardır kullandığı kablosuz şarj teknolojisi gelecek.
Kaynaklar :
http://asia.nikkei.com/Business/Companies/All-three-iPhone-8-models-to-have-glass-backs
http://asia.nikkei.com/Business/Companies/Foxconn-tests-wireless-charging-for-iPhone-8-source
http://www.ibtimes.co.uk/iphone-8-sport-oled-screen-confirms-sharp-executive-1589006
-
iPhone 7 ve MacBook Pro lar üretmiş olmak için ürettikleri cihazlara benziyor. İşte yılı boş geçirmeyelim piyasaya bişey sürelim kafasında.
Özellikle MacBook Pro 'larda CPU, RAM gibi donanımsal olarak bir yenilik yok.
-
2-3 yıl daha telefon sektöründe böyle devrim niteliğinde bi değişim olmayacak gibi. çok doydu sektör millet almak için alıyor.
"iphone 6s satıyorum çünkü 7 aldım" diyen ilanlar dolu piyasada. neyi yetmedi de hemen ona geçmeye karar verdin arkadaş -_-
-
-
ayfon 8 çıksa da gidip ayfon 6 alsam
-
8 de sözde büyük bir devrim yapacaklarmış hem 10 yıl olacakmış iphone nun hemde kullacılara sormuşlar kaç yılda bir yeni telefon alıyorsunuz diye 3 yılda bir demişler işten bundan dolayıda 3 yılda bir köklü bir model değişikliği olacakmış bunuda 8 serisinde başlatacaklarmış,
-
haftasonu 2 gün boyunca telefoncu gezdim. ip5 almak için.
sadece 2 yerde 5, 3 yerde 5s buldum.
diğer yerlerde hep 6 6s 7 var.
bi tane 6s gördüm. adam lamış 1 ay kullanmış. sadece küçüçük bi yerinde ezikme oldu diye gelip sıfırıyla değiştirmiş.
zengin miyiz o kadar mk?
5 zar zor buldum aldım. gayette yeter bana.
4" üstü gereksiz benim için.
ha 8 s plus xyz bilmem ne çıkar o zaman 6 ya da 6s ikinci el alırım :)
-
Daha 7'nin rüzgarı dinmedi ne 8'i?
@kreyzi haklı. Devrim niyetine bir şey gelmedikçe aynı tas, aynı hamam sürecek. Milletteki yeni model mastürbasyonu geçmedikçe de böyle her sene aynı telefonlar yazılım ve ufak güncellemelerle ısıtılıp ısıtılıp yüksek paralara satılmaya devam edecek.
-
@joeblack
O konuda sana katılıyorum. 2. ele gerçekten temiz ve sağlam cihazlar düşebiliyor ama kovalamak lazım. Hele ki operatörden taksitle telefon alıp kutusunu açmadan satanlar var ki öyle birisini bulursan tam şahane.
Piyasa fiyatından 300 lira aşağıya S7 aldık Vodafone faturalı. Kutusunun jelatinin bile açılmamış.
-
mkyb bunu yazdı
@joeblack
O konuda sana katılıyorum. 2. ele gerçekten temiz ve sağlam cihazlar düşebiliyor ama kovalamak lazım. Hele ki operatörden taksitle telefon alıp kutusunu açmadan satanlar var ki öyle birisini bulursan tam şahane.
Piyasa fiyatından 300 lira aşağıya S7 aldık Vodafone faturalı. Kutusunun jelatinin bile açılmamış.
22 ay garantili SE vardı hocam. sıfır gibi full herşet. kulaklık şarj açılmamış bile. 32 gb. 1650 istedi.
o kadar para vermemek için almadım.
bi de o parayı verecek olsam 6 ya da az daha verir 6s alırdım.
ama benim için lüzumsuz geliyor fazla vermek.
liselileri görüyorum 6s plus aldırmışlar sanki atomu parçalıcak.
böyle böyle batıyoz işte
-
SE'nin 32 GB versiyonu yok. 16 ve 64 GB var. SE'yi ufak ekranlı 6S gibi düşün. Ön kamera ve parmak izi okuyucu hariç 6S.
Ufak ekran yazın elde vs taşıması kolayda ekran parmaktan görünmüyor. Hayır birde o kadar dolma parmak biriside değilim ama klavyede yazmak resmen işkence.
6-6S ekranı tam ele oturan ve kullanımı bozmayan ekran.