İphone Blacklist Programından Anlayan Varmı ?
-
iblacklist programı telefonda calısıyordu sorunsuz sımdı girip blacklist e kişi eklemeye calıstıgımda dırek programdan cıkıyor neden boyle yapıyorki :S bilen varmı ? cozumu ne bunun ?
-
yeniden yükle düzelir de hacı neden gizli bu konu ?
-
bilerek gizledim aramalarda cıkmasın dıye silemıyorumkı telefondan itunes yukledım sımdı ordan sılmeye calıscam ınsallah basarırırım
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------bilerek gizledim aramalarda cıkmasın dıye silemıyorumkı telefondan itunes yukledım sımdı ordan sılmeye calıscam ınsallah basarırırım
-----------------------------hoca Aramalarda çıkmasın diye gizledim derken ? ne alaka ? gizli konu yapmanın amacını anlamadın galiba ?
-
telefondan sılemedım iblacklist i , itunesden nasıl silcem yardımcı olacak bırısı varmı ?
edit : görmesını ıstemedım ınsanlar var.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------telefondan sılemedım iblacklist i , itunesden nasıl silcem yardımcı olacak bırısı varmı ?
-----------------------------simgenin üstüne basılı tut ve kaldır itunes için de pcden itunes aç öyle kaldır
edit : bu insanlar piskopat mı ya googleda arama yapıp h2run nasıl konu açmış onları mı takip ediyorlar konu gizlemek sadece kişisel bilgiler içindir belki başkasının böyle bir bilgiye ihtiyacı olacak bunun için gizlememelisin.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------telefondan sılemedım iblacklist i , itunesden nasıl silcem yardımcı olacak bırısı varmı ?
-----------------------------hey allem ya
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------h2run bunu yazdı:
-----------------------------hey allem ya
-----------------------------ney Hey Allahım ya ?
-
konu Silinebilir.. Hallettim tskler.
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------konu Silinebilir.. Hallettim tskler.
-----------------------------Forum mantığına aykırı davranmışsın sanki...
Çözümü yaz da başka karşılaşan olursa onun da işine yarasın.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------h2run bunu yazdı:
-----------------------------konu Silinebilir.. Hallettim tskler.
-----------------------------Forum mantığına aykırı davranmışsın sanki...
Çözümü yaz da başka karşılaşan olursa onun da işine yarasın.
-----------------------------12$ verip key Satın aldım .. cok aradım ucretsız Surumunu ama bulamadım malesef.