Iphone Eksiksiz Rehber Aktarma Nasıl?
-
DanqerLine bunu yazdı
konusunu açmıştım bunun : https://www.tahribat.com/forum/iphone-resimleri-muzikleri-kisileri-bilgisayariniz-249522
eyvallah hocam bakıyorum hemen
-
çiftdcpromo tarafından 04/Şub/22 10:56 tarihinde düzenlenmiştir
-
hocam ben arada icloud rehberimi google kişilere aktarıp güncelliyorum.
özellikle az önce senin için denedim açıklamalarla ve notlarla beraber sorunsuz karakter bozulmadan aktardı.
bu işlemleri tarayıcıdan iclouda girip kişiler tümünü seç dışa aktar yaptım. sonra google kişilere girip ctrl+a ile tümünü silip ardından kişileri içe aktar diyorum.
bu şekilde icloud rehberindeki kişiler açıklamaları ve notları ile birlikte sorunsuz aktarılıyor.
nasıl bir yol izliyorsunda sorun yaşıyorsun ?
-
cleaner a bak bir istersen turuncu iconlu bir uygulama... rehberime çok yardımcı oldu.
-
dcpromo bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
konusunu açmıştım bunun : https://www.tahribat.com/forum/iphone-resimleri-muzikleri-kisileri-bilgisayariniz-249522
eyvallah hocam bakıyorum hemen
bu uygulama işimi gördü tertemiz, teşekkür ederim.
-
zalimadam bunu yazdı
hocam ben arada icloud rehberimi google kişilere aktarıp güncelliyorum.
özellikle az önce senin için denedim açıklamalarla ve notlarla beraber sorunsuz karakter bozulmadan aktardı.
bu işlemleri tarayıcıdan iclouda girip kişiler tümünü seç dışa aktar yaptım. sonra google kişilere girip ctrl+a ile tümünü silip ardından kişileri içe aktar diyorum.
bu şekilde icloud rehberindeki kişiler açıklamaları ve notları ile birlikte sorunsuz aktarılıyor.
nasıl bir yol izliyorsunda sorun yaşıyorsun ?
iphone hayatta kullanmadım, icloud dan aktarıldığını biliyorum ama şifresi yok, telefon benim değil falan oyle çıkmaza girdimdi süre de kısıtlı ve iş acil olunca :D Halloldu ama şükür :D
-
dcpromo bunu yazdı
Merhabalar, biz fakirler iphone alamadığımızdan (eskiden gömerdim de yok babacım iphone adamdır android baksın dalgasına) huyunu husunu bilemiyorum. Elimde 1 adet iphone var, bu cihaz içerisinde Rehber e kayıt edilmiş birkaç bin adet numara var ve çoğunda detay açıklamasında da bilgiler var. Rehberim uygulaması ile csv olarak dışa aktardım ama detay açıklamadaki bilgiler gelmedi, ek olarak türkçe karakterler bozuk geldi. Türkçe karakterler sorun değil excelde ctrl+h ile toplu değişiyorum ama detay açıklamalar gelmediğinden işimi görmüyor bu app.
İsteğim : Rehberdeki tüm alanları eksiksiz olarak birebir export edecek bir app.
icloud a erişimim yok maalesef parola bilinmiyor.
İos to nereye yapmak istiyorsunuz söylermisiniz lütfen
-
2010 yılında olması lazım iOS 3.1 ile iphone ile tanışmıştım. App Store bile o güncellemeyle gelmişti düşünün ne kadar eski olduğunu.
O zamandan bu zamana rehber aynı amk. Hala rehberden topluca isim silemiyoruz. Tek tek amele gibi kişi detaylarına girip siliyoruz. Şuan rehberimde arabayı sattığım adam 6445, liseden piç aykut, kargocu levent abi gibi gereksiz isimle dolu. Adam kargoculuğu bıraktı hala rehberde amk. Silmeye üşeniyorum.
-
Ayarlar > Rehber > Hesaplar > Hesap Ekle (Google)
Senkronize ettikten sonra:
-
dcpromo bunu yazdı
drphone crackli bulsam da transfer modülü çalışmadı gitti hep trial de kalıyor amkü ya.
hocam mac versiyonda s3 miniden iphone SE ye full rehberi kolayca aktarmıştım. ancak whatsappı falan bi türlü aktaramadım. onu çözebilirsen sen de haber edersin.