İphone Firmware Guncelleme Sorunu
-
evet custom firmware'i secip restore diyorum, host dosyasinda gerekli degisikligide yapiyorum aksi takdirde apple ipsw'yi kontrol ettiginde hata veriyor, o adimi atliyorum fakat bu 1600 hatasi cikiyor
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
evet custom firmware'i secip restore diyorum, host dosyasinda gerekli degisikligide yapiyorum aksi takdirde apple ipsw'yi kontrol ettiginde hata veriyor, o adimi atliyorum fakat bu 1600 hatasi cikiyor
-----------------------------1. Bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır ‘ı açın.
2. Kutuya aşağıdaki satırı olduğu gibi yapıştırın.
%appdata%\Apple Computer\iTunes
3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
4. O klasördeki dosyaları başka bir lokalizasyona taşıyarak o klasörde olmamalarını sağlayın.
5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
x12220000_4_Recovery.ipswbuda olmazsa ireb dene oda olmazsa store !..
iREB nedir ? bu uygulama tum iTunes 16xx ve 21 hatalarini kaldirir.
dün yayınlanan yeni versionu (3.1.2) aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

yeni versionun getirdikleri yenilikler :
-SHSH toplayıcı güncellenmiş
-Sn0wbl0wer entegrasyonu
-PayPal üzeridnen bağış linki kaldırılmış
asagidaki video da 1015 veya restore ekraninda takilan bir iPhone un iREB ile nasil kurtarildigi gosterilmis (videodaki iREB bir önceki versiondur):
link :
iNDiR
İreb v4.x İndir : Hotfile -
itunes'la alakali bir sorun degil sanirim, orjinal firmware'i yuklemeye calistigimda oyle bir sorun olmuyor custome firmware'da yapiyor bu 1600'u. verdigin iTunes klasoru icinde Device Support klasorude yok zaten, herneyse olmucak sanirim, tesekkurler ilginiz icin.
-
cizzzzzzzz..
-
Düzgün bir şekilde DFU moda almıyor olabilirsin aleti,dfu'ya aldığında ekranda hiçbirşey olmayacak simsiyah ekran olacak sadece bu önemli bir ayrıntı.
2.olarak ilk seferde dosyalar yükleniyor gözükür yükler hata verir daha sonra dfu moda alıp bir daha fw atacaksın yani 2 defa at,sonra kapatıp aç bikaç defa.Ekranda kablo işaretinde kalırsa onu kurtarmak için bir program vardı unuttum onunla açacaksın,gogoleda araştırırsan bulursun.
-
dfu modu biliyorum ve o sekilde yukluyorum. hata verdikten sonra itunes logosundan cikaran programlari denedigimdeyse elmaya geliyor 10 saniye kadar bekledikten sonra kapanip geri aciliyor itunes logosuyla
-
merhaba,
yeni bir iphone 4 aldim fakat desimlock icin bir cozum bulamadim baktim ultrasnow 4.3.3 versiyon icin cikarmis fakat benim baseband 04.10.01 oldugu icin calismadi, alternatif cozumleriniz varsa aliciyim. tesekkurler