folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone Icin En Iyi Sarj Kablosu Ve Adaptörü Hangisi ?

Iphone Icin En Iyi Sarj Kablosu Ve Adaptörü Hangisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Bana da bi şarj adaptörü lazım iphone için.

baseus kablo aldım ben de 

iphonun orj şarj başlığı var onu kullanıyorum şimdilik ama bi tane hızlı şarj adaptörü lazım fakat aliexpressden falan beklemek istemiyorum.

Öneriniz var mı?

Baseus baktım da fiyat biraz pahalı geldi. 

http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-mirror-lake-pps-dijital-gosterge-3.0-18w-pd-hizli-sarj-aleti-102591

http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-speed-pps-hizli-sarj-cu-30w%EF%BC%88-1metre-usb-c-to-usb-c-sarj-kablosu-102568

Şu iki modele baktım ama daha iyi ve kısmen daha uygun var mı bildiğiniz

@mkyb hocam sizin tavsiyelerinizi de değerli benim için, Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

tahta tarafından 14/Oca/20 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bende baseus almıştım samsung için bayağı sağlam ve iyi kablo. bugün çocuklar sağolsun ucunu kırdılar sonunda yine sipariş verecem aynısından.

ali'den almalık önerdiğiniz adaptör var mı benimki tırtladı tırtlayacak.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@tahta

Spigen'in var hızlı şarj adaptörü. 45 lira : https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-30w-hizli-sarj-cihazi-2-port-usb-qualcomm-3-0-18w-ip-intelligent-power-technology-12w-duvar-sarji-f207-000ad21390-pm-HB0000057F5P

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

Hocam yorumlarda kıvılcım attığını falan yazanlar olmuş sen öneriyorsan alıyorum baseus da alabilirim 85 tl olanı mesela ciddi bi konu galiba paradan kısmamak gerekiyorsa veririm o parayı acımam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Paraya acımıyorsan Baseus tabikide. Ancak piyasada orjinalden çok çakması var. Dikkatli ol. Kutu gelince kutunun üstünde kazınacak bir yer var onu kazıyıp sitesinden kodu sorgulat. Orjinal değilse direk iade yap.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Paraya acımıyorsan Baseus tabikide. Ancak piyasada orjinalden çok çakması var. Dikkatli ol. Kutu gelince kutunun üstünde kazınacak bir yer var onu kazıyıp sitesinden kodu sorgulat. Orjinal değilse direk iade yap.

http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-mirror-lake-pps-dijital-gosterge-3.0-18w-pd-hizli-sarj-aleti-102591

şunu alıcam hocam orj sitesinden kendi satıcısından alıcam yine de dediğini yaparım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bizim @DevilkingTR müridde Baseus satıyordu istersen ona bi ulaş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bizim @DevilkingTR müridde Baseus satıyordu istersen ona bi ulaş.

Teşekkür ederim hocam mesaj attım şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kablo icin https://www.mcdodo.com.tr/urun/y-serisi-isikli-sarj-kablosu/ bu urunleri tavsiye edebilirim.

Isikli olanlar sarj %100 oldugu zaman enerjiyi kesiyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 20
batarya telefon