İphone İçin Fake Gps Yapma
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı
MacOS işletim sistemi ile XCode kullanarak GPS simulasyonu yolu ile telefonunu istediğin konumda gösterebilirsin.
Bu siteden: https://mapstogpx.com/
İstediğin konum için GPX dosyası oluşturduktan sonra, XCode'a bu dosyayı gösterip GPS simulasyonu yapabilirsin.
site bozulmuş sanki çevirmiyor linkleri
-
güncelleyeylim önemli
-
sabit bi yerde göstermek istiyorsanız bir yolu var. İkinci bir iphone alacaksınız 3g filan en düşük modelinden.İki iphone da aynı icloud ile oturum açacaksınız. Mevcut kullandığınız iphone da gps özelliğini kapatıp diğerinde nerde görünmek istiyorsanız gps ve iphonenumu bul özelliğini açıp iphone u oraya bırakacaksınız.
-
sezginari bunu yazdı
sabit bi yerde göstermek istiyorsanız bir yolu var. İkinci bir iphone alacaksınız 3g filan en düşük modelinden.İki iphone da aynı icloud ile oturum açacaksınız. Mevcut kullandığınız iphone da gps özelliğini kapatıp diğerinde nerde görünmek istiyorsanız gps ve iphonenumu bul özelliğini açıp iphone u oraya bırakacaksınız.
çözüme bak 2. bir iphone al şeker mi hacı bu bu kadar basit alalım iphone bu :)
o değilde sabit değil hocam açıkçası devamlı değişsin istiyorum atıyorum istanbulun tüm ilçelerini 5 dk arayla değişecek -
Konum kapatıp, vpn ile ip'den doğrulama yaptırabilirsin sanki.
-
Bunun yolunu bulana benden bir yemek sözü
jailbrek filan yapamam
whatsapp tan konum atarken
konum kullanan bazı uygulamalarda istediğim konumda arama yapabileceğimiz şekilde olması gerek
-
En iyisi Android'te oynamak bu oyunu.
-
oyunumu moyunu geçin.
arkadaşımı bul uygulamasından yada icloud dan karşı taraf konumunuzu izliyorsa
yani önemli olan bunu aşmak.
şuandada JB siz tek yol var oda 2. iphone aynı icloud.