İphone Kullanıcılarına Acıdım
-
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
Zenginlikle alakasi yok ak gecen bizim mahalle copcusunun elinde bile vardi. İphone 4 ile s2 veya sensationu karsilastirmayin iphone 5 ciksin bakalim daha adil bir karsilastirma olur.Ayrica balik_ iphoneyi oyle bir telefonla nasil kiyaslayabildin o anki psikolojini dusunuyorum suan.
galaxy fit iphone 3 ile kıyaslanacak telefon değil. fakat iphone 3 te ne gibi artılar var bakayım iyice araştırayım dedim. sonuç olarak dahili hazıfası ve göreceli olarak işlemcisi dışında fark bulamadım. ikisinin fiyatını-performansını karşılaştırınca şok oldum. iphone alan arkadaşa fazladan verdiği 1000 tl kadar paraya acıdım. ilk başta amacım karşılaştırma yapmak değildi. -
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------senin telefonunda viber varmı? Karşılaştırıyorsunda? Ayrıca iphone un kullanım alanı yani sektörü, media değildir. İş telefonudur. Viber ile diğer iphone kullanıcıları ile dünyanın neresinde olursan ol ücretsiz konuşursun mesajlaşırsın dosya alır gönderirsin. Aynı blackberry bis gibi. Yani o telefonla iphone u iş sektörü kullanımı kolaylığı olarak karşılaştıramazsın bile. Ama normal kullanıcılar ile kıyaslarsın.
ücretsiz konuşma : nimbuzz dosya paylaşımı dropbox. mail, vd. :))) ayrıca viber androidde var :))) -
ya beyler uzatmanın anlamı yok adam demişki murat 131de 4 tekerli yolda gidiyo bmw mercedeste 4 tekerli yolda gidiyo adam almış murat 131i bmw mercedes kullananlara acıyo :)
-
iphone kullanıcıları telefonun performansına bakmaz siz hala f/p diyorsunuz.iphone bir simgedir, bir hava atma aracıdır
-
2 telefonu da hiç kullanmadım bir fikrim yok lakin
kuzenimde iphone vardı bir yılı geçkin süre kullandı birkaç ay önce samsung galaxy s II aldı. kendisi samsungun daha iyi olduğunu söylüyor.
-
ULAN ben hepinize acıdım. numarayı çevir konuş. mesaj at. ne telefon yarıştırıyonuz burda. yani iphone alanlar keriz mi demek istiyorsun. la bırak sanane onların kerizliğinden. sen onlara acıyasın diye mi iphone alıyorlar. kimin canı ne isterse onu kullanır.
-
Öncelikle htc kullanıcısı olduğumu belirteyim ve Android sisteminede hayran oldum diyebilirim ... Ama şunuda soylemeliyimki bu teknolojiyi yani akıllı telefon olayını ilk kullanan firmanın Apple olduunu unutmamiz lazım iPhone 3 leri hatırlayın.Fakat bu aşamadan sonra Apple bitti diyebilirim çünkü Apple kullanıcılarını bu derece kısıtlayıcı bir sistem kullanmaya devam ederse kullanıcılarının gözü 1 -2 seneye kalmaz açılır ve Androidin dolayısıyla Google nin ve Dier dev telefon firmalarının karşısında duramaz.
-
Sharp bunu yazdı:
ya beyler uzatmanın anlamı yok adam demişki murat 131de 4 tekerli yolda gidiyo bmw mercedeste 4 tekerli yolda gidiyo adam almış murat 131i bmw mercedes kullananlara acıyo :)
-----------------------------Anasını satayım herkesin dilinde bu var biri şahin biri mersedes biri murat biri ferrari bla bla. Deyinki iphone da şu özellik var galaxy s II de yok. bizde hee diyelim anlayalım yanlışımızı. Galaxy S II işletim sistemi ile işlemci hızıyla ram iyle ve diğer tüm özellikleriyle iphone 4 u geçip fiyat olarak daha ucuz oluyor, murat 124 olan da galaxy s2 oluyor. bırakın körü körüne fanatiklik yapmayı açın gözlerinizi amk.
-
balik_ bunu yazdı:
"İphone Kullanıcılarına Acıdım "
Geçen gün bir arkadaşımın İphone'unu inceledim. Benim 550 liralık samsung galaxy fit ile karşılaştırdım. İphone'un ne gibi artıları varmış diye baktım. dokunmatik kalitesi her iki cihazında tıpa tıp aynıydı. bunu daha önce internette bir yorumda okumuştum ama inanmamıştım. kendim test ettim bizzat gözlerimle gördüm...
İphone da artı olarak 8gb dahili hafıza vardı, galaxy fit'te 160 mb.
İphone'un işlemcisi teknik verilere göre biraz daha hızlı "sayılır". ama ben aradaki hız farkını bariz olarak göremedim.
geri kalan özellikler neredeyse aynı !
arkadaş durumu görünce biraz ezildi :) senin telefonda ipod varmı ? Şöyle iyi böyle iyi felan dedi.
O neymiş aç bakalım dedim. bildiğin müzik çalar programı çıktı. bende mobo player yüklüydü. açtım bak incele dedim. inceledi, "e bu benimki ile aynı dedi." bendeki cihazın fiyatını sordu 550 tl civarı dedim. sen kaça aldın dedim 1250 tl dedi. yuh lan ! Acıyorum İpone kullanıcılarına. Apple sizin beyninizi zehirlemiş lan.edit: başlığı değiştirdim :)
( telefon olarak apple blackberyy dışında eskiden nokia idi)öncelikle sesli güldüm :D macos mobile ve android kıyaslıyor çocuk .
pc ve mac kıyaslanması gıbı .
Macos ve android uygulamalarını kıyasla oyun konusunda ?
assain creed aynı degıl ama prince of persia hangı versıyon bılmıyorum ama pc versıyonunun aynısıyıdı. Bahsettıgımız oyun tutupta angry birds gibi birşey değil.
Mac os ve android hayatta kıyaslanamaz buradan yok acıyorum bılmemne gıbı salak salak yorumlar kayıp kendınle tasak gecılmesını saglıyorsun sen kendine acı.
bütçe meselesi para meselesi ne demiş muğlalılar
" Paran varsa bemeve paran yoksa binmeyive".
senınkısı fakır tesellısı.
-
AMpul bunu yazdı:
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------Anasını satayım herkesin dilinde bu var biri şahin biri mersedes biri murat biri ferrari bla bla. Deyinki iphone da şu özellik var galaxy s II de yok. bizde hee diyelim anlayalım yanlışımızı. Galaxy S II işletim sistemi ile işlemci hızıyla ram iyle ve diğer tüm özellikleriyle iphone 4 u geçip fiyat olarak daha ucuz oluyor, murat 124 olan da galaxy s2 oluyor. bırakın körü körüne fanatiklik yapmayı açın gözlerinizi amk.
-----------------------------bundan 5 sene önce alınan ilk iphone hala ilk günkü gibi kullanılabiliyor.
samsungun bilimum çeşit dokunmatik telefonu galaxy idir corby dir montedir 1 yılını doldurmadan alayı gözümün önünde birer birer öldü ekranlar ilk ölmeye başlayan yer sonra işletim sistemi ağırlaşıyo ve telefon tiksinç bir hal alıyor öte yandan bi bakıyorum adam 5 yıllık iphone u ilk günkü gibi kullanıyo hala. samsung denen ( sözde telefonda sektör öncüsü ) tırnakla dokunmatik telefon yapmışlar telefonu tırnakla kullanmaktan 6. aydan sonra ne ekran kaldı nede dokunmatik :) anlatabildim mi körü körüne bişey yok bende iphone yok ama 2 sene samsung kullanmak gibide bi salaklık yaptım hayattan bezdim.