İphone Lite Gerçek Mi ?
-
Citizen bunu yazdı
iPhone 5C olacakmış plastik ayfonun modeli.
http://galeri.tamindir.com/iphone-5c-fotograf-galerisi_659/0.html
http://www.apple.com/ girip görmediğim sürece inanmam :D
-
Daniel-Koo bunu yazdıCitizen bunu yazdı
iPhone 5C olacakmış plastik ayfonun modeli.
http://galeri.tamindir.com/iphone-5c-fotograf-galerisi_659/0.html
http://www.apple.com/ girip görmediğim sürece inanmam :D
daniel %90 diyorum çıkacak bu ürün. iphone dan 150 dolar daha ucuz olacakmış. yani iphone 5 üretimi durdurulacak.

-
Steve Jobs hayatta olsaydı bende bu habere siktir çekerdim ama adam öldükten sonra Apple çok değişti.iPhone'nun ekranı aynı kalacak demişti adam, ekranı büyütüp iPhone 5 çıkardılar.iPad'in ufak ekranlı versiyonu çıkmayacak dedi öldükten sona iPad Mini çıktı.Eğer Apple götü toplayamazsa ciddi anlamda çöküş devrine girecek.
-
Citizen bunu yazdı
Steve Jobs hayatta olsaydı bende bu habere siktir çekerdim ama adam öldükten sonra Apple çok değişti.iPhone'nun ekranı aynı kalacak demişti adam, ekranı büyütüp iPhone 5 çıkardılar.iPad'in ufak ekranlı versiyonu çıkmayacak dedi öldükten sona iPad Mini çıktı.Eğer Apple götü toplayamazsa ciddi anlamda çöküş devrine girecek.
hayır hepsi doğru adımlardı.
millet daha büyük telefon istiyor.
ipad mini neredeyse ipad den daha başarılı bir ürün, yapabileceklerin aynıdaha hafif tek el ile kullanılaibliyor. ayrıca kasası çok ince.
ucuz iphone da illaki alacaklar vardır mesela sende iphone varsa anana babana alabilirsin normalini alacka kadar para vermek yerine.
zaten ios uygulamalar felan kasmıyor no problem.
bence ucuz iphone ucuz windows phone telefonlar ile kapışacak rakibi onlar, android in giriş seviyesi çöp. orta seviye çöp , üst segment eh.
,
Steve jobs un kitabını okuduysan bilmen lazım, adam dahi oldugu kadar da bi okadar geri zekalıydı. Takıntılıydı, markayı bu hale getirdi ama belki çok daha iyi bir yerde olabilirdi.
PanxeR tarafından 09/Ağu/13 20:05 tarihinde düzenlenmiştir -
İyi güzelde iPhone'nun ucuz olması olayı Türkiye'de işlemez.Türkiye satış fiyatı rahat 1.500 lira olur diyorum ben.Ayrıca anne babama telefon alacak olsam tuşları büyük telefon bakarım.Zira önceki nesilin teknolojiyle arası pek iyi değil.
-
Çıksa bile sadece bizim gibi 2. ve 3. dünya ülkelerinde satışa çıkar. Gerçi çıkmasını istemiyorum bütün apaçiler iphne aldım diye gezerler sonra.
-
Citizen bunu yazdı
İyi güzelde iPhone'nun ucuz olması olayı Türkiye'de işlemez.Türkiye satış fiyatı rahat 1.500 lira olur diyorum ben.Ayrıca anne babama telefon alacak olsam tuşları büyük telefon bakarım.Zira önceki nesilin teknolojiyle arası pek iyi değil.
iyi degilde orta yaş ve üstü bir çok kişide görüyorum ben iphone , onlar için de bir alternatif çok teknoloji ile içli dışlı olmayanlar için de bir alternatif.
mesela şuanki fiyatlara bakarsak
iphone 5 1.900 TL
150 dolar daha ucuz olsa iphone 5c 1.600 TL veya senin dediğin gibi 1.500 TL olacak.
Seneye yenisi çıktıgında daha da ucuz olacak. İllaki yeni nesil olarak düşünme , ayrıca adamların tek pazarı türkiye degil ABD , ÇİN, Rusya gibi kocaman pazarlar var.
iOS7 muhteşem oldu
ipad mini gelmesi çok iyi oldu
iphone 5c alternatif iyidir , beğenmiyorsan almazsın :)
iphone 5 boyu uzadı hala cok rahat bir kullanıma sahip.
yani bence apple ın kaybettiği (jobs ile birlikte) hiç birşey yok ortada.
----
apple ne yaparsa yapsın , diğer firmaların rekabet edemediği bir kaç şey var , bunları korusa yeter.
1- malzeme kalitesi
2- marka imajı
3-düşük donanımla yağ gibi çalışan ios ve os x
4-tasarım
PanxeR tarafından 09/Ağu/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Steve Jobs bir teknoloji dahisi değil, pazarlama dahisidir.Adam Xerox firmasında mouse'un prototipini görüp hemen araklamış. :) Ayrıca Apple ios 7 ile o güzelim tasarımını içine etmiş.ios ilk çıktığından beri tasarımı değiştirmemişlerdi ama yeni tasarım bence bok gibi olmuş.Donanımhaber'de millet ios 7 jailbrek yapıp ios 5 teması yüklemek için yer arıyor ama daha sanırım jb çıkmadı.
mkyb tarafından 09/Ağu/13 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdı
Steve Jobs bir teknoloji dahisi değil, pazarlama dahisidir.Adam Xerox firmasında mouse'un prototipini görüp hemen araklamış. :)
hocam teknoloji işi arak işidir :) yapacak birşey yok. sadece mause mu arayüzü komple çaldılar.
-
Adam alsa iphone 4s alır bunu niye alsın ki