İphone Model Garanti Problemi
-
manyaksi bunu yazdıPanxeR bunu yazdımanyaksi bunu yazdı
itools diye bir program varonu indir kur gayet güzel program..
amacı itunes kullanamayanlar için gerekli formatları iphone uyarlayabilmesi
her neyse onu kurduktan sonra bilgiler kısmı felan vardı orda
hangi ülke oldugu yazıyordu yani benimkinde germany yazıyordu istersen bir dene hocam
iphone 6 da görmüo itools güncelleme geldiyse bilmim
iphone 6 daha alamadım fakiriz hocam bilgim yoktu :D
model numarası varya /A dan önceki yer LL ise abd , TU ise türkiye için vs ordan anlıyoruz araştırdım onların karsılıklarıda nette var. neyse apple storeyi aradım konustum abd cıkıslılar sadece abd ve tüm avrupa ülkelerinde apple store garanti kapsamındaymış trde bakmıyorlar öyle düşünüyodum bende, olsun yinede sıkıntı yok .. herkese tesekkür ederim
-
PanxeR bunu yazdı
okadar yazdık amerikan malına bakmazlar diye.
yanlış bilgi cihazına destek alıp alamayacağını sana sadece apple storede ki elinde tablet olan arkadaş söyleyebilir. şöyle ki gittiğin zaman kesinlikle ezbere bakılmıyor lafımı kabul etmeyin ve kibar bi şekilde ya seri numaramı versem bi baksanız tarzı yanaşıp baktırın. çünkü benim elimde ki amerikan iphone 5 e bakmazken bir diğerine bakabiliyor. (zorlu daki apple store de ezbere bakılmıyor cvpını aldım kabul ettim çünkü internette hep aynı muhabbet dönüyordu daha sonra akasyadakine gittiğimde iphone 6 larada bakılmıyor dimi hala amerikan cihazlarına dediğimde iphone 5 lerde bakılmama %80 gibiyse iphone 6 ve 6 pluslar da bu olay çok daha düşük dedi orda ki yönetici arkadaş. iphone 5 lerinde garantiye girme ihimali var mı dedim evet dedi. ben sorgulatttım benim ki gene hayır da olsa çok öenmli bi bilgi öğrenmiş oldum)
edit: bu arada apple store da çalışan bir mürid olduğunu söyleniyor bu haber doğrumu doğruysa kim. bize faydası dokunabilir bu konular da :)
leadertay tarafından 29/Oca/15 09:53 tarihinde düzenlenmiştir -
leadertay bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
okadar yazdık amerikan malına bakmazlar diye.
yanlış bilgi cihazına destek alıp alamayacağını sana sadece apple storede ki elinde tablet olan arkadaş söyleyebilir. şöyle ki gittiğin zaman kesinlikle ezbere bakılmıyor lafımı kabul etmeyin ve kibar bi şekilde ya seri numaramı versem bi baksanız tarzı yanaşıp baktırın. çünkü benim elimde ki amerikan iphone 5 e bakmazken bir diğerine bakabiliyor. (zorlu daki apple store de ezbere bakılmıyor cvpını aldım kabul ettim çünkü internette hep aynı muhabbet dönüyordu daha sonra akasyadakine gittiğimde iphone 6 larada bakılmıyor dimi hala amerikan cihazlarına dediğimde iphone 5 lerde bakılmama %80 gibiyse iphone 6 ve 6 pluslar da bu olay çok daha düşük dedi orda ki yönetici arkadaş. iphone 5 lerinde garantiye girme ihimali var mı dedim evet dedi. ben sorgulatttım benim ki gene hayır da olsa çok öenmli bi bilgi öğrenmiş oldum)
edit: bu arada apple store da çalışan bir mürid olduğunu söyleniyor bu haber doğrumu doğruysa kim. bize faydası dokunabilir bu konular da :)
apple stora da çalişan mürid oldugu dogrudur hocam ama kendisi yazmak isterse yazar şimdi ayıp olur herkez ona yüklenebili yazmayalım.
üstteki yorumda da gördüğün gibi arkadaşın cihazına bakmamışlar sanırım 4 farklı üretim var aslında isteseler bakalar , koskoca firma bir kaç abd malı koysun stoguna.