İphone Nasıl Donar?
-
do_som bunu yazdı
keske 6 lar 1500 lira olsa :D
dolar 1 tl olsun ? 800 tl olur
-
iPhoneların fiyatı düşmüyor zira Apple her yeni modelde sıfır fiyatlarını yükseltiyor. Buda 2. ele yansıyor fiyatlar düşmüyor. iPhone 7, 4 bin liradan çıkarsa şaşırmam.
-
ozgunlu bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
hocam apple donmuyordur, acaba senin gözler mi gitti ki :/
Gözlerde pek sağlam sayılmaz ama yok baya bildiğin donuyor hocam :D
Cevaplar için teşekkürler. Musait olduğum an yedekleri alıp sıfırlama yapacağım. Onu takiben devam ederse garantiye giderim o zaman. Devamlı olan bir durum değil ancak olmadık anda oluyor ve iPhone'sin sen hayırdır diye tepki oluyor.Hocam önce check-up' a gir, kendinden şüphelen. En en en son ihtimalle sorun iphone' dadır :D
şaka bi yana götür garantiye ver hocam, yenisini verirler.
Tamamdır hocam :D Önce ben ihtimalleri değerlendirim. En son garantiye verim o zaman :) Mesela iki gündür tek donma olmadı. Dediğim gibi ara sıra oluyor oda beni sinir ediyor. Sıfırlama filan yaptıktan sonra yine olursa direk servise götüreyim o zaman tamamdır. Ama hani garantiye ne diyeceğim 2-3 günde bir donuyor mu bu diyeceğim :)
-
mkyb bunu yazdı
iPhoneların fiyatı düşmüyor zira Apple her yeni modelde sıfır fiyatlarını yükseltiyor. Buda 2. ele yansıyor fiyatlar düşmüyor. iPhone 7, 4 bin liradan çıkarsa şaşırmam.
ben şaşırırım hacı. 6s plus 3500ü geçtiydi. 7 hele de 7s plus mlus falan gelirse 5bini bulur 128i.geçebilir bile :D
-
joe_black bunu yazdımkyb bunu yazdı
ben şaşırırım hacı. 6s plus 3500ü geçtiydi. 7 hele de 7s plus mlus falan gelirse 5bini bulur 128i.geçebilir bile :D
Tofaş Şahin ile takaslı iPhone ilanları yakındır o zaman :)
-
mkyb bunu yazdı
Apple çok büyük bir zam yapmıyor diğer üreticilere göre 2011 de iphone 4 ün fiyatı 499 sterlin yani biz TL olarak değer kaybettiğimiz sürece her sene telefonlara zam gelmeye devam edecek TL nin artık değer kazanması
2 euro / 2 dolar = 4 TL seviyelerine gelmesi lazım.