İphone Numara Engelleme Programı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

essan hocam bende macbook var. Şimdi 4s için olan sürümü indiriyorum. Aynı bahsettiğin işlemleri yapcıam fakat dmg extractor ile çıkartmama gerek yok sanırsam ? direk dmg update i seçip devam edicem. 

dmg olarak görmez sanırım dosyayı hocam.. dmg extractor olarak inen dosyanın içinde farklı dosya formatı var o yüzden bir tür .iso, .rar formatında dosya diyebiliriz.

hocam macos da ki dosya uzantıları dmg zaten. siz onu extractor ile extract ettirdiğinizde içinden çıkan dosyanın ismini ve uzantısı yazarmısın bana.

ben o extractor a ihtiyaç duymadan açabiliyorum. Ama bilmediğim başka bir olayı daha mı var acaba diye soruyorum.

iPhone4,1_7.0_11A4400f_Restore.ipsw diye bi dosya çıkarttı. 

edit: herşey çok geç. Başladım bakıyım işleme. Umarım olur.

aynı bahsettiğiniz dosya hocam ipsw uzantılı. sonucunu buraya yazarmısın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

geçtim ios 7 ye. Çok fazla bug var. Telefon çok kasılıyor. Aynı zamanda çok deli ısındı 5 dk da. Bir kaç gün sonra ios 6 ya geri dönerim muhtemelen :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

geçtim ios 7 ye. Çok fazla bug var. Telefon çok kasılıyor. Aynı zamanda çok deli ısındı 5 dk da. Bir kaç gün sonra ios 6 ya geri dönerim muhtemelen :)

:)) alışırsın zamanla hocam ikonlara ışık çok vermişler gözleri yoruyor biraz gerçi final sürümüne kadar bakalım neler değiştirecekler. inşallah yedeğini almışsındır apple bildiğin gibi tükürdüğünü yalamıyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    essan bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

:)) alışırsın zamanla hocam ikonlara ışık çok vermişler gözleri yoruyor biraz gerçi final sürümüne kadar bakalım neler değiştirecekler. inşallah yedeğini almışsındır apple bildiğin gibi tükürdüğünü yalamıyor :)

aldım aldım. bir kere dilim yandı zaten bu konuda :) temkinsiz hareket etmiyorum.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tasarımı hoş olmuş, yüklemim yüklemim dedim geri dayanamadım yükledim,

Tuş kilitine alınca yeni gelen ekran seçenekleri çok kullanışlı, ayrıca 25pp ilede sorunsuzca çalışıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

yanılmıyorsam temmuz ayı içinde beta 3 sürümü çıkacak diyorlar.. takipteyiz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

yanılmıyorsam temmuz ayı içinde beta 3 sürümü çıkacak diyorlar.. takipteyiz

Benim telefon 4 hareketli duvar kağıdı çalışmıyor ayrıca kasılıyor telefon, ana her şey bir yana güzel olmuş ios 7 birde ipada çakayım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    jb yaparsan iblack list var mesgul tonu bile vermiyor dii dit verip kapatiyor telefona hic bildirim gelmiyor arayan kisi sanki sebeke hatasi var saniyor fake sifresi falan cok iyi.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
Toplam Hit: 2583 Toplam Mesaj: 29