folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İphone Parçalayan Adamın Cezası Belli Oldu

İphone Parçalayan Adamın Cezası Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Geçtiğimiz ay Fransa'da bir Apple Store'a girerek eline geçirdiği tüm iPhone'ları kıran adamın cezası belli oldu. Hapis cezasından yırtan adam, hatrı sayılır bir ceza ödeyecek.

Geçtiğimiz ay Apple'a kızan bir adam, Fransa'da bulunan bir Apple Store'a girmiş ve eline geçen tüm iPhone'lar ile birlikte bazı Mac modellerine de zarar vermişti.

Güvenlik güçleri tarafından mağazadan çıkarılan ve tabii ki hakkında işlem başlatılan adam, bugün duruşmasına çıktı. Para cezasına çarptırıldı Duruşmada Apple Store'daki mallara zarar vermek suçundan hüküm giyen adam, her ne kadar 6 ay hapis cezasına çarptırılsa da bu ceza 2 yıl denetimli serbestliğe çevrildi. Tabii ki olayın kahramanı 2 yıl denetimli serbestlik ile olaydan sıyrılamadı. Mahkeme, verilen maddi zarar nedeniyle yaklaşık 20,000 dolar bir tazminatı uygun buldu.

Bu arada Apple'ın çok daha yüksek bir tazminat istediği, ancak zarar gören mallar teşhir ürünü olduğundan mahkemenin böyle bir karar verdiği gelen bilgiler arasında.

http://shiftdelete.net/iphone-parcalayan-adamin-cezasi-belli-oldu-76419

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Kutsala el sürmüş, en az 15 yıl yatırmaları lazımdı. Malum, bazıları tapıyor bu cihazlara. İnanca saldırıdan ibret ettirmeleri gerekirdi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Kutsala el sürmüş, en az 15 yıl yatırmaları lazımdı. Malum, bazıları tapıyor bu cihazlara. İnanca saldırıdan ibret ettirmeleri gerekirdi.

aynen hocam fransada bu dinsiz imansızlar adam orda bu eserlere zarar verirken mal gibi bakıyordu , Türkiye gibi dini bütün bu eserlere saygılı ve bağla bir ülkede bunu yapıyor olsaydı çalışanlardan önce müşteriler dalardı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Geçtiğimiz ay Fransa'da bir Apple Store'a girerek eline geçirdiği tüm iPhone'ları kıran adamın cezası belli oldu. Hapis cezasından yırtan adam, hatrı sayılır bir ceza ödeyecek.

Geçtiğimiz ay Apple'a kızan bir adam, Fransa'da bulunan bir Apple Store'a girmiş ve eline geçen tüm iPhone'lar ile birlikte bazı Mac modellerine de zarar vermişti.

Güvenlik güçleri tarafından mağazadan çıkarılan ve tabii ki hakkında işlem başlatılan adam, bugün duruşmasına çıktı. Para cezasına çarptırıldı Duruşmada Apple Store'daki mallara zarar vermek suçundan hüküm giyen adam, her ne kadar 6 ay hapis cezasına çarptırılsa da bu ceza 2 yıl denetimli serbestliğe çevrildi. Tabii ki olayın kahramanı 2 yıl denetimli serbestlik ile olaydan sıyrılamadı. Mahkeme, verilen maddi zarar nedeniyle yaklaşık 20,000 dolar bir tazminatı uygun buldu.

Bu arada Apple'ın çok daha yüksek bir tazminat istediği, ancak zarar gören mallar teşhir ürünü olduğundan mahkemenin böyle bir karar verdiği gelen bilgiler arasında.

http://shiftdelete.net/iphone-parcalayan-adamin-cezasi-belli-oldu-76419

demiştim markanın değerini felan düşürdü diye girerse diye girmişler sanırım ama bu çıkmış üst mahkemeye giderler belki 

aslında sigorta kapsamında sigortası yokmuymuş acaba

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple yine reklamı bedavaya getirdi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben Tim Cook olsam şirket bünyesindeki tüm avukatları siktir ederdim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

para cezası az amg kırdığı mallar ödediği pradan daha düşük avs.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

not bilmeyenler için tehşir ürünleri fiyatı 3te1 ne denk geliyor geliş fiyatı bazen yüzde 50

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

kırık iphoneleri yaptırıp kullanırlar :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Ben Tim Cook olsam şirket bünyesindeki tüm avukatları siktir ederdim,

+1, Katılıyorum.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

aynen hocam fransada bu dinsiz imansızlar adam orda bu eserlere zarar verirken mal gibi bakıyordu , Türkiye gibi dini bütün bu eserlere saygılı ve bağla bir ülkede bunu yapıyor olsaydı çalışanlardan önce müşteriler dalardı 

+1 AVM güvenliği bile döverdi hocam :))

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2464 Toplam Mesaj: 12
iphone hunt unlimited