İphone Randevu
-
kahpe evlatları benide iplemediler.
icloud hesaıma anket gelmiş.
merhaba 2 dakkanızı ayırıp ayfonu geliştirmemiz için anketteki soruları yanıtlayın diyor. tamam dedim.
ayfondan ne derece memnunsun diyor. dedim hiç değilim. tamam anket bitti teşekürler dedi :D
geçen bir mail taha attım. şu şu programlar neden çalışmıyor. şu sıkıntım vardı nden çözmediniz. sikleyen yok.
müşteri memnuniyeti adına sıfırlanmış cihazlar gönderiyor ibneler. elden ele dolaşan cihazları tekrar vatandaşa yollayıp değiştirdik karizması yaratıyorlar.
-
zalimadam bunu yazdı
kahpe evlatları benide iplemediler.
icloud hesaıma anket gelmiş.
merhaba 2 dakkanızı ayırıp ayfonu geliştirmemiz için anketteki soruları yanıtlayın diyor. tamam dedim.
ayfondan ne derece memnunsun diyor. dedim hiç değilim. tamam anket bitti teşekürler dedi :D
geçen bir mail taha attım. şu şu programlar neden çalışmıyor. şu sıkıntım vardı nden çözmediniz. sikleyen yok.
müşteri memnuniyeti adına sıfırlanmış cihazlar gönderiyor ibneler. elden ele dolaşan cihazları tekrar vatandaşa yollayıp değiştirdik karizması yaratıyorlar.
1. Chat veya telefon ile beklemeden destek alabilirdin.
2. Evet yenilenmiş cihaz veriyorlar. Diğer markalar gibi Kullanıcı hatası deyip Adamı hakem heyetiyle uğraştırmıyorlar.
-
mkyb Zalimadam sanırım ikinci el tamir gormuş geri dönüş yapılmış cihaziari bize geri veriyorlar oyle anladım oyle ise felaket çünkü orjinal bildigin hatasi belkide cok az yada yazilimsal cihazi senden alıp tamir görmüş parça degişmiş cihaz veriyorsa kötü
benim duyduguma göre verilen cıhazlar piyasadki iphoneler gibi degil onlar takas için üretilmiş aynı kalite olmayan cihazlar onlarında tekrar degişimi yok diye duymuştum .