İphone Resimleri Müzikleri Kişileri Bilgisayarınıza Yedekleme Programı FULL : Tenorshare İcarefone 7.5.0.12 + Key [ Latest Version]
-
Mesajımız bulunsun.
-
Kayıt işini yapamadım :(
-
UmutxTR bunu yazdı
Hocam amacın backup ve bişiler ayıp almaksa hiç uğraşma crack falan
temiz orjinal hızlı. telefonun her haltını da gösteriyor.
Ben androidden wp transfer etmeye çalışıyorum baya karıştırdım sadece 50 mesaj atabildim o da bi boka yaramıyo :(
hepsi para istiyor crack de yemiyo.
Bulan varsa bi PM atsın bana ya çıldırcam. iPhone aldım 2 gündür kullanamıyorum :S
-
joe_black bunu yazdıUmutxTR bunu yazdı
Ben androidden wp transfer etmeye çalışıyorum baya karıştırdım sadece 50 mesaj atabildim o da bi boka yaramıyo :(
Bulan varsa bi PM atsın bana ya çıldırcam. iPhone aldım 2 gündür kullanamıyorum :S
Çok teşekkür ederim. İndirdim deniyorum.
-
çizik atayım
-
copy trans manager'ı kullanıyorum, iphone'daki hemen bütün işlemlerimi rahatlıkla yaptırtıyor- bu programı da kenara not edelim tabi (;
-
macte herşeyi cillop gibi alıyorum :)
-
UmutxTR bunu yazdıjoe_black bunu yazdıUmutxTR bunu yazdı
Çok teşekkür ederim. İndirdim deniyorum.
Rica ederim hocam.
2 whatsappım var. birini mecburen business kullanıyorum. business olanın yedekleri umrumda değildi iş içib kullanıyorum. neyse eski androidden ben Normal WPyedeklerini aktarıyorum diye businessi aktarmışım. Çok kurcalayınca WP yedeklerim aktarıldı. Ama businessi normal WPye aktardı. orda bi hata ettim :D
-
Çizik, hatun 15k resim birikti demişti iPhone da, çökeriz gelince
-
herkesin aradıgı program