İphone SE, Spigen Sayesinde Doğrulandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

şu telefonun çıkma amacını bir türlü anlayamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BEDB1N bunu yazdı

4inch telefon isteyenler olabilirmi acaba? ekran büyüdü diye apple a kızanlar olabilirmi acaba , kuzenimde dahil bir çok arkadaşım büyüyen ekrandan şikayetçi ha bana göre 4.8-5inch en ideal boyut fakat

kimi büyük sever kimi küçük.

iphone 6s donanımı 4inch de oldukça iyi performans verecektir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    BEDB1N bunu yazdı

4inch telefon isteyenler olabilirmi acaba? ekran büyüdü diye apple a kızanlar olabilirmi acaba , kuzenimde dahil bir çok arkadaşım büyüyen ekrandan şikayetçi ha bana göre 4.8-5inch en ideal boyut fakat

kimi büyük sever kimi küçük.

iphone 6s donanımı 4inch de oldukça iyi performans verecektir.

valla hocam yıllardır 4.7" kullanıyorum ama 4"  ekran harbi sorun bir kadın için iyi olabilir ama bir erkek için olmuyor. 6'nın 5" olanı çıksaydı en iyi olacak 5.5" cebe girmiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1.6mah batarya mı olur :(

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kadınların çantası var erkekler gibi cepte taşımıyor. O yüzden dikkat edin bayanların %90'ı Galaxy Note serisi kullanır. Erkek milleti olarak ise bize kot pantolon cebinde 5 inçten büyük telefon sıkıntı. 5.7 inç Note 4 kullandım taşıması sıkıntı. Hadi kışın montun cebinde falan idare ediyor ama yaz gelince sıkıntı. Biliyorum çok sıkıntı dedim. :)

Birde her zaman diyorum direk ekrana bakmak yanlış olur. Çerçeve oranıda önemli. LG güzel yapıyordu ekran çerçeve oranını onlarda bozdu. 

mkyb tarafından 10/Mar/16 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kadınların çantası var erkekler gibi cepte taşımıyor. O yüzden dikkat edin bayanların %90'ı Galaxy Note serisi kullanır. Erkek milleti olarak ise bize kot pantolon cebinde 5 inçten büyük telefon sıkıntı. 5.7 inç Note 4 kullandım taşıması sıkıntı. Hadi kışın montun cebinde falan idare ediyor ama yaz gelince sıkıntı. Biliyorum çok sıkıntı dedim. :)

Birde her zaman diyorum direk ekrana bakmak yanlış olur. Çerçeve oranıda önemli. LG güzel yapıyordu ekran çerçeve oranını onlarda bozdu. 

Edge almamın tek sebebi, uyuz oluyorum bi kaldıramıyorlar o çerçeveleri. hele iphone' larda tepeden bile kocaman iniyor.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apple simetrik olsun diye öyle yapıyor. Hatta alttan ve üstten çerçeve oranının eşit olmasının patenti Apple'da. :) Bir tek Apple üretebiliyor.

Çerçeve oranında en efsane cihaz Japon ekran üreticisi Sharp'ın telefonu :

https://www.youtube.com/watch?v=nPNViTixtpg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Buda iphone 7. Tahminime göre özellikleri :

-Şimdiye kadar ki en ince tasarım zira kulaklık girişini kaldırmışlar. Şarj girişinden dinleyeceksiniz. Lightning kulaklık.

- Streo (çift) hopörlör

- Su geçirmezlik zira Apple geçenlerde bunun patentini falan almıştı.

- Çift kamera ama bundan tam emin değilim netteki haberlere ve kılıf kamera bölümünün geniş olmasından bunu çıkardım.

- Amoled ekran olabilir zira Amoled panel ips panele göre daha ince.

mkyb tarafından 11/Mar/16 13:37 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şu an tanıtılıyor :

https://www.youtube.com/watch?v=StfhBxqDRUk

iphone 5S'in güncellenmiş hali. 5C'den sonra Apple'dan yeni bir facia.

mkyb tarafından 21/Mar/16 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye fiyatı :

16 GB : 2.000 TL.

32 GB : 2.400 TL.

Kamerası 6S ile birebir aynı. Kasa ise 5S ile aynı. Sadece önde selfie flaşı var.

http://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone-se/64gb-uzay-grisi

mkyb tarafından 21/Mar/16 20:12 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3121 Toplam Mesaj: 27
apple iphone iphone apple iphone 5se