İphone Tamir Yapan Yer (İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı
    x-files bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

Ekranı alış fiyatı + 30 lira yemek parası atarsan ben değiştiriyim sana ekranı hocam.

Oda 150 lirayı geçmez toplam

120 tl ne yiyorsun nusrete gidip lokum mu yiyecen üstat. 

daha da laf söyleyecek olan varsa, onu iphone niyetine söker takarım.

:D:D

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Şimdi telefonun dokunmatiği çalışıyor ses gidip geliyor. Bunun Ön cam ve lcd mi değişecek tam olarak neresi değişecek kasa da değişir mi 
    ?

Cihazda sıvı teması var bu nedenle direk ekran değişimi yapılacaktır denilmez, kontrol edilmesi gerekir.

Verdiğiniz telefoncu neden 400TL çıkardı bilgi vermemişsiniz. Ekran değişimi dışında bir işlem yapacağını söyledi mi?

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Önce bana 100 150 lira civarı olacğaını söyledi sonra beni aradı iç panelde değişecek  dedi bende yapmamasını söyledim. 

Apple da 530 TL ordan yaptırırım  düşüncesiyle fazla geldi bana 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    osmansan bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Şimdi telefonun dokunmatiği çalışıyor ses gidip geliyor. Bunun Ön cam ve lcd mi değişecek tam olarak neresi değişecek kasa da değişir mi 
    ?

Cihazda sıvı teması var bu nedenle direk ekran değişimi yapılacaktır denilmez, kontrol edilmesi gerekir.

Verdiğiniz telefoncu neden 400TL çıkardı bilgi vermemişsiniz. Ekran değişimi dışında bir işlem yapacağını söyledi mi?

bitti mi lan askerlik sonunda :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Önce bana 100 150 lira civarı olacğaını söyledi sonra beni aradı iç panelde değişecek  dedi bende yapmamasını söyledim. 

Ekran orijinal dahi olsa 400-500TL fiyatlar çok yüksektir. Orijinal ekran piyasada vardır ancak yüksek fiyat nedeniyle gerek yoktur. Orijinalle aynı kalitede çok daha uygun fiyatlara işlem yapılabilir. 

İlk fotoğrafa bakılarak ekran arka ışık değişimi yapılarak sorun çözülebilirdi o nedenle 100-150TL fiyat verilmiş olabilir, bu işlemi yaparkende ekran zarar gördü ise komple ekran değişimi yapmak istemiş olabilirler. Apple orijinal ekran değişimleride çok yüksektir. Ayrıca yüksek ihtimalle Apple bu cihaza artık destek vermeyecektir.

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    osmansan bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

?

bitti mi lan askerlik sonunda :)

haha 10 sene önce bitti Hüseyin, pm attım.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    osmansan bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Ekran orijinal dahi olsa 400-500TL fiyatlar çok yüksektir. Orijinal ekran piyasada vardır ancak yüksek fiyat nedeniyle gerek yoktur. Orijinalle aynı kalitede çok daha uygun fiyatlara işlem yapılabilir. 

İlk fotoğrafa bakılarak ekran arka ışık değişimi yapılarak sorun çözülebilirdi o nedenle 100-150TL fiyat verilmiş olabilir, bu işlemi yaparkende ekran zarar gördü ise komple ekran değişimi yapmak istemiş olabilirler. Apple orijinal ekran değişimleride çok yüksektir. Ayrıca yüksek ihtimalle Apple bu cihaza artık destek vermeyecektir.

Zaten Apple den bir beklentim yok şimdilik işimi görecek kadar yaptırayım yeter :)

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Konuyu hortlatayım istanbulda ön camı değiştiren var mı :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

Elimde iki adet iphone 7 ekranı var uygun fiyata bırakırım alacak olan varsa

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    legendary bunu yazdı

Ben Çankayada İzmir Servis diye biyere yaptırdım hocam. Ben ordayken yarım saat içinde halledip verdiler telefonu. 

İnternet sitesini bulamadım. Maps street view'da buldum. 

https://www.google.com/maps/@38.425495,27.1390273,3a,76.6y,124.49h,83.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPt6t4p2T_xrJQbaR048Pg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=tr

Edit:

Şu galiba : http://www.iphoneizmirservis.com/ileti-im.html

Mehmet bu işin piridir

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
Toplam Hit: 4928 Toplam Mesaj: 43
telefon telefon