İphone Tamir Yapan Yer (İzmir)
-
crimeangel bunu yazdıx-files bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
Ekranı alış fiyatı + 30 lira yemek parası atarsan ben değiştiriyim sana ekranı hocam.
Oda 150 lirayı geçmez toplam
120 tl ne yiyorsun nusrete gidip lokum mu yiyecen üstat.
daha da laf söyleyecek olan varsa, onu iphone niyetine söker takarım.
:D:D
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Şimdi telefonun dokunmatiği çalışıyor ses gidip geliyor. Bunun Ön cam ve lcd mi değişecek tam olarak neresi değişecek kasa da değişir mi
?Cihazda sıvı teması var bu nedenle direk ekran değişimi yapılacaktır denilmez, kontrol edilmesi gerekir.
Verdiğiniz telefoncu neden 400TL çıkardı bilgi vermemişsiniz. Ekran değişimi dışında bir işlem yapacağını söyledi mi?
-
Önce bana 100 150 lira civarı olacğaını söyledi sonra beni aradı iç panelde değişecek dedi bende yapmamasını söyledim.
Apple da 530 TL ordan yaptırırım düşüncesiyle fazla geldi bana
-
osmansan bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Şimdi telefonun dokunmatiği çalışıyor ses gidip geliyor. Bunun Ön cam ve lcd mi değişecek tam olarak neresi değişecek kasa da değişir mi
?Cihazda sıvı teması var bu nedenle direk ekran değişimi yapılacaktır denilmez, kontrol edilmesi gerekir.
Verdiğiniz telefoncu neden 400TL çıkardı bilgi vermemişsiniz. Ekran değişimi dışında bir işlem yapacağını söyledi mi?
bitti mi lan askerlik sonunda :)
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Önce bana 100 150 lira civarı olacğaını söyledi sonra beni aradı iç panelde değişecek dedi bende yapmamasını söyledim.
Ekran orijinal dahi olsa 400-500TL fiyatlar çok yüksektir. Orijinal ekran piyasada vardır ancak yüksek fiyat nedeniyle gerek yoktur. Orijinalle aynı kalitede çok daha uygun fiyatlara işlem yapılabilir.
İlk fotoğrafa bakılarak ekran arka ışık değişimi yapılarak sorun çözülebilirdi o nedenle 100-150TL fiyat verilmiş olabilir, bu işlemi yaparkende ekran zarar gördü ise komple ekran değişimi yapmak istemiş olabilirler. Apple orijinal ekran değişimleride çok yüksektir. Ayrıca yüksek ihtimalle Apple bu cihaza artık destek vermeyecektir.
-
amele_2 bunu yazdıosmansan bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
bitti mi lan askerlik sonunda :)
haha 10 sene önce bitti Hüseyin, pm attım.
-
osmansan bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Ekran orijinal dahi olsa 400-500TL fiyatlar çok yüksektir. Orijinal ekran piyasada vardır ancak yüksek fiyat nedeniyle gerek yoktur. Orijinalle aynı kalitede çok daha uygun fiyatlara işlem yapılabilir.
İlk fotoğrafa bakılarak ekran arka ışık değişimi yapılarak sorun çözülebilirdi o nedenle 100-150TL fiyat verilmiş olabilir, bu işlemi yaparkende ekran zarar gördü ise komple ekran değişimi yapmak istemiş olabilirler. Apple orijinal ekran değişimleride çok yüksektir. Ayrıca yüksek ihtimalle Apple bu cihaza artık destek vermeyecektir.
Zaten Apple den bir beklentim yok şimdilik işimi görecek kadar yaptırayım yeter :)
-
Konuyu hortlatayım istanbulda ön camı değiştiren var mı :)
-
Elimde iki adet iphone 7 ekranı var uygun fiyata bırakırım alacak olan varsa
-
legendary bunu yazdı
Ben Çankayada İzmir Servis diye biyere yaptırdım hocam. Ben ordayken yarım saat içinde halledip verdiler telefonu.
İnternet sitesini bulamadım. Maps street view'da buldum.
https://www.google.com/maps/@38.425495,27.1390273,3a,76.6y,124.49h,83.76t/data=!3m6!1e1!3m4!1stPt6t4p2T_xrJQbaR048Pg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=tr
Edit:
Şu galiba : http://www.iphoneizmirservis.com/ileti-im.html
Mehmet bu işin piridir