Iphone Tavsiyeleriniz?
-
patata bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
iphone 5s 2013'de release edilmiş, o senede o telefonu alıp hala kullanan varsa dişimi kırarım.
1. senesi dolunca iphone nun bataryası nanay, götünde powerbank ile geziyorsun. Yenisi aliyim desen, bi ton para.
2. sene de telefonu satıp yeni model iphone alıyorsun, biraz egodan biraz telefonun nanaylığından.
Akıllı telefon 4 sene kullanılmaz, kullanan varsa plaketini verirsin.
kız arkadaşım 2013 eylülde iphone 5 aldı hala kullanıyor taş gibi telefon. hiç de belirttiğiniz gibi powerbank olayı olmadı. birinde olan sorun diğerinde olacak diye bir şey yok. iphone 3gs telefonum var (2009da mı ne aldık) hala da kullanıyorum alman hattım için. Whatsapp desteği kesildi, yoksa daha aktif kullanırdım. her sene yenisini alayım manyağı olmadığından aldığım telefonu da mümkün mertebe öldürene kadar kullanıyorum, kardeşim de benden alıştı galiba onda da 5 var hala değiştirmemiş.
-
iphone SE bakmanı tavsiye ederim. Daha uygun fiyata güzel bir telefon.
-
Yıllardır iPhone kullanırım her konuda memnunun öyle aman aman bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum (kendi hatam hariç). Kardeşim uzun yıllar Samsung kullandı yılda 2 kere sıfır telefon alıyordum uzun uğraşlar sonucu iPhone ikna ettim ve çok memnun alışma süreci biraz başımı ağrıttı sorulardan ancak sonuç güzel :) iPhone almanı tavsiye ederim biraz fazla para verirsin karşılığını fazla ile alırsın.. şu anda 6s Plus 64 kullanıyorum gayet iyi gidiyor her konuda.. 32den aşağı alma alacaksan ona dikkat etmelisin.. imkanın varsa 7 Plus tavsiye ederim çift kamera vs. Yakın zamanda almayı düşünüyorum ben de kısmetse :)
-
Hocam bende senin gibi andoidden az çekmedim. 2 hafta önce vatandan iphone SE aldım. iphone 7 ile arasındaki tek fark işlemci ve ön kamerası. Onun haricinde ufak tefek farkları var ama yokluğunu aramazsn bence. Eğer büyük ekran seviyosanız 6s öneririm, ben özellikle küçük ekran istediğim için SE aldım. 6s ile aynı özellikte zaten.
iphone SE 128 gb 2498 e aldım, gayet memnunum. Tavsiye ederim.
-
Genel olarak yazacağım.
-Android telefonlarda bataryanız uzun süre gitsin istiyorsanız hızlı şarjı özelliğini kapatın. Zira bataryanın ömrünü bitiriyor.
-iPhoneların malzeme kalitesi 4 ve 4S harici kozmetik olarak sorunlu olmuştur. Boya dökülmesi vs. Ama sağlam yapıyor adamlar.
-6S ve 7 arasında pek fark yok. Sadece kamera farklı. İlla 7 alacaksanız 7 Plus alın.
-Akıllı telefon 4 sene kullanılmaz ? Temiz baktıktan sonra 5 yılda kullanırsınız. Arkadaşım 2011 çıkışlı Samsung S2 kullanıyor (tabi içinde rom yüklü) telefonu görseniz kutudan yeni çıktı sanırsınız. Kılıfta kullanıyor sürekli. Ekranını alkollü kolonyayla siliyor vs.
-iPhonelar çıktığı tarihten itibaren 5 yıl güncelleme desteği alır. Ama adamlar öyle ayarlıyor ki güncelleme desteği bitince uygulamaların minimum iOS sürüm gereksimini arttırıyor. Atıyorum telefon iOS 11'de kaldı 1 yıl içerisinde çoğu uygulama en az iOS 12 istemeye başlıyor. Özetle Apple seve seve git yeni iPhone al diyor. Androidler bu konuda avantajlı zira Google Play'de Android sürüm seçme olayı çok az. Ha en olmadı rom atar geçersiniz destek kesilince.
mkyb tarafından 04/Eyl/17 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah kimseyi android ile sınamasın kardeş. Zor iş. android kullananları kınamayalım. Allah korusun bizim de başımıza gelebilir bi gün android kullanmak.