Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
İphone Telefona Nasıl Müzik İndirilir?
İphone Telefona Nasıl Müzik İndirilir?
-
arkadaslar merhaba pcden degilde telefondan nasıl mp3 indiri kendı calma listesine ekliyebiliriz? jb yok telefonumda androiddeki gibi mp3 indirme programları varmı? nette arastırdım ama saglıklı bir sonuc bulamadım sizlere sormak istedim?
-
Jailbreak şart. İnsanlar jailbreaktan niye su görmüş kedi gibi kaçıyor anlam veremiyorum.
-
film veya müzik indirebilirsin rahatlıkla phone drive indirip satın alacaksın bir kere sonra istersen xvideos dan bile filmi çat diye indirir telefona kayıt eder.
arşivini istediğin zaman baskası ile paylaşabilir veya mail atabilirsin.
bunun dışında hepsi yalan spotify premium ve turkcell müzik ( net paketi yemez ) candır gerisi heycandır derim.
not : haftaya vaktim olursa bunun ile ilgili döküman hazırlayacağım.
PanxeR tarafından 06/Kas/15 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
jailbreak candır olmadanda indirebilirsin youtube dailymotin falan nereden istersen iPlay işini görür :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
jailbreak candır olmadanda indirebilirsin youtube dailymotin falan nereden istersen iPlay işini görür :)
link varmı ikitane cıkıyorda?
-
https://www.youtube.com/watch?v=ir7HfeVrSlU
Jailbreak olmadan iPhone çöptür.
-
tam kesin bilgi istiyorsan eğer
telefonun iphone kaç ?
ve yazılım hangisi ?
9.0.2 deysen eğer jb yapabilirsin ya da daha alt sürümlerde
eğer 9.1 ya da üzeri isen jb imkanın yok. eğer dediğim versiyonlardaysan jb yapmana yardımcı olur ve youtube dan istediğin müziği ister klip ister müzik olarak indireceğin tweak ler paylaşırım.
-
iyi bir jailbreak rehberi yazmak lazım foruma biraz zamanım olsun paylaşacağım.
https://itunes.apple.com/us/app/iplay-free-mp3-video-player/id858041949?mt=8
@metin7
-
sahi, 9.0.2 için jb var mı?
-
AlbayHardal bunu yazdı
sahi, 9.0.2 için jb var mı?
evet var. ben maalesef kaçırdım. 9.0.2 için imzalar kapanmış. geçemiyorum o versiyona. 9.1 için jb bekliyorum 8.4 de kaldım :)
-
La ne jailbreaki? Bu kadar basit olayları beceremeyip milleti iPhone dan soğutuyorsunuz.
Telefona MP3 ya da herhangi bir formatta dosya indirmek için tavsiyem Documents (ücretsiz) isimli uygulamayı yükleyip onun içine ister itunesdan, ister web/webdav/ftp ister browserdan direkt dosya indirme dahil her şekilde istediğin dosayayı indirip saklayabilir, diğer uygulamalarla açtırtabilir, istersen orada arşivleyebilirsin.
Sadece medya dosyaları için VLC Player tarzı appler de iyidir. Direkt webden search edip indirmek için Musify, Cloud DL, Music D/L gibi çakma appler de var, Soundcloud gibi yerlerden download ediyorlar genelde.
Telefonun kendi müzik çalma uygulamasının içine dosya eklemek istiyorsan bu zahmetli ve riskli bir iş, hiç girme, orayı legal satın aldığın müzikler için kullanmak daha sağlıklı.