İphone Uluslararası Garanti
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
DrKeworks bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
Pasaport kaydı simle alakalı değil imeiyi kaydettiriyo ya.
Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?
-----------------------------tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten
-----------------------------o elindekini kaça bırakırsın?
şuan elimde... Bıraktım.
aha kanepeye düştü. tekrar aldım du bahim çizilmişmi 8Ihmm yok sağlam :D
şaka filan. 1000 lira veriyolar zaten. ama pasaport bulabilsem kullancam bulamıyorum :((
-
DrKeworks bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
Pasaport kaydı simle alakalı değil imeiyi kaydettiriyo ya.
Birsürü yeri aradım en son biri uluslararası garanti yok iphone larda dedi? yurtdışından alanlar ne yapıyor garanti mevzusunu?
-----------------------------tamam işte yurt dışından getirttiğin zaman satın alma vs durumunda türkiyede kayıtsız oluyo o imei kayıt dışı cihaz oluyo sonra kapatıyolar. bende şuan iphone 4 var kullanamıyorum pasaport yok kaydettireyim diye. yani ingiltere ve amerikadaki iphone bayileri free sim veriyolar pasaport derdin kalmıuyo zaten
-----------------------------o elindekini kaça bırakırsın?
şuan elimde... Bıraktım.
aha kanepeye düştü. tekrar aldım du bahim çizilmişmi 8Ihmm yok sağlam :D
şaka filan. 1000 lira veriyolar zaten. ama pasaport bulabilsem kullancam bulamıyorum :((
-----------------------------7 temmuzda abdye gideceğim orda istediğim fiyata iphone 4 yada ipad 2 bulamaz almazsam geldiğimde kayıt yaptıracak bişey olmazsa elimde, pm at bana temmuz sonunda döneceğim. hallederik.
bide abdde nerde ne kadara bulabilirim? malum 1 ay kalacağım kontrat yapamam