İphone Uygulamaları
-
Hocalar bugün iphone aldım bi türlü uygulama yükleyemedim itunesten de diğer türlüde birde üye olurken kredi kartı nosu felan istiyolar yokmudur başka yolu ?
-
jailbreak yaptın mı?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
jailbreak yaptın mı?
-----------------------------oda nedir :d
-
apple her cihazında kullnıcıyı en iyi nasıl sikerim zihniyetiyle çalıştığından tüm uygulamalar ücretlidir.
jailbreak denen işlem bunlara beleş ulaşmanı sağlar
kısaca.. :)
-
Itunes yukle.
JB yap ilk once.
Itunes kredi karti olmadan hesap ac kendine.
cydia uzerinden gerekli source'lari yukle.
apptrack.org uzerinden .ipa uygulamalarini indir.
iphone pc suite araciligi ile Iphone'a at.
Hepsi icin kaynak: google.com ve forum.donanimhaber.com/forumid_510/tt.htm
-
jailbreak deki uygulamalar appstoredan daha pahalı yaw.
dostum uygulama indirmek için appstore var oradan indircen.telde mavi bi sembolu var karıstır bulursun.canavar gibi oyunlar 1 dolarak 2 dolara satıyolar.cydia da bir tema bazen 4-5 dolar:S
-
ben uygulama yükleyemicekmıyım sımdı
-
yaw abi sacmalamayin mq.
sen uye olurken appstore a senden kredi karti bilgilerini ister. bu normaldir ve rutindir 1 kurus para cekilmez.
sonra milyon hatta trilyon tane BELES uygulama arasinda arama yapabilir ve indirebilirsin yine 1 kurus para cekilmez.
paralilar zaten bellidir orda essek kadar yazar 0.79 yuro yada 1 dolar diye...
sende onlari indirmezsin o kadar basit.
2 aydir falan bir tane 3GS var elimde, 100lerce oyun indirip oynadim hepsi free, hepsi app storedan.
-
yarın abimden isteyim kartı madem
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
yarın abimden isteyim kartı madem
-----------------------------karta gerek olamadan üye olabliosun none seçeneği var orda
http://www.iphoneturkey.biz/yeni-baslayanlara burada acemiler bölümü var.
http://www.iphoneturkey.biz/2010/10/iphone-veya-ipad-uzerinden-kredi-kartsiz-apple-id-alma.html kartsız üye olmak
-
tamam oyle yap, madem kart abinin dikkat et paralilari indirme, FREE yaziyor zaten beleslerde ve arama yaparken sadece freeleri arayabilecegin birde bolum var zaten appstoreda, ayrica abine benden selam soyle :)
hatta ilk oyunun benden, direk bunu indir, aramaya sunu yaz "biiball 3d" goreceksin bir "biiball 3d lite" var bu beles versyon, bide "biiball 3d" var oda 1.59 yuro. manyak oyun :) cok eylenceli...