İphone Uygulamaları Artık Ücretsiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    hades_06 bunu yazdı

beyler bu programda indirebilecegim istedigim kisilerin arama ve mesaj atmasını engelleyebilcegim bir uygulama varmı acaba ?

telefonun işletim sistemi ile alakalı bişey olduğu için onu yapamazsın. applestore bu tarz uygulamalar var ama hiçbiri çalışmıyor. çünkü apple işletim sistmine müdahele de bulunucak uygulmayı applestore koymuyor. bu program sadece applestore da paralı olan uygulamaları ücretsiz indirmene yarıyor. ancak telefonun jb li ise cydia üzerince bu dediği işi yapan uygulama var... 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

anladım hocam tmm tesekkurler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

Hocam ben iPhone 3G kullanıyorum. Sürümüm 4.2.1 maalesef 4.3 yüklenmiyor.. 

Whatsapp.ipa çok aradım birkaç tane buldum. iTools ile telefona attım fakat programa basıyorum. Açılıyor 1-2 sn sonra ana ekrana geri dönüyor açılmıyor yani göz kırpıyor, bunu nasıl açılabilir hale getiririz?

Cydia vs yüklü senin PP uygulamanda yüklü pc de fakat o uygulamada yeni telefonlara göre "app" buluyor eski sürümlere göre bulmuyor :/

Yardımlarınızı bekliyorum, hani bu hatayı düzeltmek için bir cydia uygulaması vardır ben bilmiyorumdur her türlü yardıma açığım :)

Aganta Burina Burinata
Toplam Hit: 5188 Toplam Mesaj: 24