İphone X Garantiden Değişime Sebepler
-
beyler iphone x cihazın arka camı kırıldı.. telefond ufak tefek sorunlar var mesela kendi kendine ekrana dokunma algılıyor, bazen siyah ekran oluyor.. bazende gelen aramayı açamıyorum dokunmayı algılamıyor.. şimdi bu sorunlarla yollayacağım ama arka camı kırık olduğu için kullanıcı hatası derlermi? önce tamire yollayıp sonramı bu sorunlarla değişim isteyeyim? ve kronik sorunlardan bildiğiniz varmı değişime sebep olacak
-
Hiç boşa uğraşma. Kullanıcı hatası. Kaldı ki Apple arka camı değişmiyor cihazın yarı parasını ver sıfırını vereyim diyor.
-
Benzer bir olayı yaşadım. Ön cam kırıldı ve telefonun birkaç sorunu vardı garantiye yolladım.
Ön cam parasını ödedim, telefonu değiştirdiler.
-
O yüzden ikinci el cihazlarımızın kaskosu mutlaka yapilmali :) örneğin kırılma çalınma sıvı trmasi gibi durumlarda onarım ve degisim garantisi var ise garantiden onarim.
-
Freak bunu yazdı
O yüzden ikinci el cihazlarımızın kaskosu mutlaka yapilmali :) örneğin kırılma çalınma sıvı trmasi gibi durumlarda onarım ve degisim garantisi var ise garantiden onarim.
abi şimdi telefona cidden senden kasko yaptırdım , amuna goyarım dedim telefonu duvara fırlattım cidden bana yapıp vereceklermi yoksa kullanıcı hatasımı :) sana güven sonsuz da kasko firmalarını biliyon
-
Freak bunu yazdı
kaskolar orjinal parça garantisi veriyor mu ki
-
değişim bedeli çıkar
-
nereodi bunu yazdıFreak bunu yazdı
abi şimdi telefona cidden senden kasko yaptırdım , amuna goyarım dedim telefonu duvara fırlattım cidden bana yapıp vereceklermi yoksa kullanıcı hatasımı :) sana güven sonsuz da kasko firmalarını biliyon
Değişiyor :)
-
TheM4D bunu yazdıFreak bunu yazdı
kaskolar orjinal parça garantisi veriyor mu ki
Cihazı onarır ya da es deger ile takas eder
-
Kim kasko yapıyordu burada aklımızda bulunsun:)
-
koray bunu yazdı
Kim kasko yapıyordu burada aklımızda bulunsun:)
@Atargoni