folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone X Türkiye Operatör Fiyatları Belli Oldu

İphone X Türkiye Operatör Fiyatları Belli Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Ecnebi filmlerindeki gibi telefon kırılıp kaybolup bozulunca hiç düşünmeden bayiye gidip "bi tel ve sim kart alabilürmüyüm" diyemedikten sonra ülkenin gelişmişlik düzeyinin benim algılayabileceğim kadar üst seviyeye çıktığına inanamam.

Not: konu dışı ama en üst katta oturan arkadaşa her gün bu saatlerde bi hatun geliyor. topukluyla komple 4 katı çıkıyor. tak tak tak....

Akabinde 10 kere falan takır takır kapıyı çalıyor. Neyse Allah başka dert vermesin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

cihazlar geldi %90 ı rezerve durumda şuan hiç satılabilir siyah kalmadı.

malum ambargodan dolayı kontratlama ve satış ( faturalandırma ) yarın sabah başlayacak.

fakat daha gelmeden satan başka bir marka başka bir telefon yok.

not : apple ürünleri sonuna kadar parasını hak eden cihazlardır.

sorun adamların pahalı olması değil  1.200 dolar asgari ücret maaş alan amerikalının 999 dolara aldıgını  1.450 tl asgari ücret alan biz pis fakirlerin 6000 tl ye almasıdır.

sigaram yok alkol az tüketen biriyim , şuan iphone x e ayıracak param yok fakat alacak olsam 5000 tl den 1 ayda 3.600 tl ye düşen note 8 mi alırım yoksa fiyatı neyse o olan iphone mu düşünmek lazım.

2 yıl önce 1.600 tl ye satın aldımız iphone 6 plusu bugun 1.400 tl ye sattım

başka hangi cihazı satabilicektim ? 

PanxeR tarafından 23/Kas/17 21:55 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Panxer

İkinci elde satarken zarar ettirmiyor diye telefon alınmaz. Adı üstünde telefon. Kutusunun jelatinini yırttığın anda ikinci el oluyor. Verdiğin paranın değer kaybetmesini istemiyorsan altın, döviz, arsaya falan yönel.

Apple'da olsa, Samsung'ta olsa hiç bir telefona 6 bin lira verilmez. Bok gibi param olsa, banyoda tuvalet kağıdı rulosunun yerinde Benjamin Franklin resimli 100 dolarlardan oluşan ruloda olsa vermem. Ha verene karışmam kendi bileceği iş. Geçen tanıdık evlendi bu telefonun parasına evin beyaz eşyalarını aldılar. 11 ay sonra seneye bu zamanlar yeni modeli çıkınca kimse yüzüne bakmayacak.

Amerika'daki fiyat konusunda haklısın, ama Apple'ın Samsung Note 8 örneğinde olduğu gibi ülkeye özel fiyatlara ayar çekmesi gerekirdi. Ama adamlar nasıl olsa satıyoruz boşver amk modunda.

Şimdi söyle bana iphone x'in yapıpta iPhone 7'nin yapamadığı ne var ? 3D yüz tarama deme lütfen telefona sürekli yüzünü göstermen gereken saçma bir teknoloji. Masa üstündeyken açmak için illa telefonu kaldırmak gerekli. Parmakizi gibi değil.

Ayrıca 6.000 lirayı para olarak düşünme. O miktarı kazanabilmek için yaşamından harcadığın zamanı ve enerjiyide düşün.

mkyb tarafından 23/Kas/17 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bizim gibi gelismemis ülkelerde böyle seylere sahip olununca toplumda ön plana cikildigi zannediliyor. O yüzden simdiden böyle satis rakamlari var. Bu telefonu almak icin dahi kredi ceken insanlar memlekette muhakkak vardir.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hayatımda sadece 1 tane akıllı telefon sahibi oldum, o da 3,5 sene evvel askerde aldığım 5S. Telefonda kullandığım tek şey ise Whatsapp ve Gmail. Bunları diğer çoğu telefonla da halledebilirdim fakat, sağlamlık açısından düşünerek 5S satın almıştım.

Bir zamanlar iPhone'un bir fark yarattığını sanırım herkes kabul eder; 4S ve 5S gerçekten iyi cihazlardı fakat günümüzde, halen 5S kullanan biri olarak, 6000 tl'lik bir telefon alınca yaşayacağım farklar beni gerçekten bir tık öteye taşımayacak. Olay artık kullanıcı beklentisinden ziyade konsept yarışı haline geldi.

Şu sıralar Lenevo Moto MODS olayını inceliyorum. Mesela bu adamlar telefonun arka yüzüne mıknatıslı bir zımbırtı tasarlamış ve telefonu bu sayde isterseniz çok iyi bir kameraya, bir ses sitemine veya bir projektöre dönüştürebiliyorsunuz. Sağlanan bu multimedya ortamı bence çok çekici ki, bir seyehate çıkarken yanıma kamera aparatını, dizi izleyeceğimde ise projektör aparatını yanıma alabilirim. Fiyat olarak da tüm aparatları ve telefonu almak isteseniz bile 4000 tl'yi geçmiyor. 

Diyeceğim o ki bir anlamda asistanımız duruma gelen telefonlardan artık beklediğimiz nedir ? Açıkçası ben gerçekten YENİLİK bekliyorum. Şu an bir iphone x satın alacak durumdayım çok şükür fakat, iphone x aldım ve 5S 'den farklı olarak şunu yapabiliyorum diyemedikten sonra benim için hiçbir şey ifade etmiyor. 

Gerçek şu ki; firmaların çalışmalarını sürdürürken meydana getirdikleri konsept cihazlara gereksiz paralar harcanıyor. Belki bir gün gerçekten farklı bir teknoloji yapılacak ve bu teknolojiye erişene kadar gereken parayı finanse edense Store kapısında kuyruk olan tüketiciler olacak. 

Üzücü.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Motorola demişken, aklıma geldi. 

Samsung, iphone x'i hedef alan bir reklam yayınlar :

https://www.youtube.com/watch?v=s8AmkizQ39s

Çok sürmeden Motorola'da Samsung'u hedef alan bir reklam yayınlar :

https://www.youtube.com/watch?v=Dw7verGkl5c

Slogan ise dikkat çekici. Up-upgrade Motorola.

mkyb tarafından 24/Kas/17 13:33 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Motorola demişken, aklıma geldi. 

Samsung, iphone x'i hedef alan bir reklam yayınlar :

https://www.youtube.com/watch?v=s8AmkizQ39s

Çok sürmeden Motorola'da Samsung'u hedef alan bir reklam yayınlar :

https://www.youtube.com/watch?v=Dw7verGkl5c

Slogan ise dikkat çekici. Up-upgrade Motorola.

Demek istediğimi video şeklinde hazırlayıp, adrese teslim etmişler. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 6323 Toplam Mesaj: 39
iphone x masaya koymalık telefon