İphone Yardım
-
-
telefonu önce jailbreak yapacaksın ondan sonra istediğin programı,oyunu kurabilirsin bedavaya.nasıl yapılır öğrenmek için ingilizanahtarına bak.Jailbreakli telefonunda da Cydia / Sources / Edit / Add / cydia.alpden.com eklemesini yap, daha sonra search kısmından ibluetooth die arattır, alpden.com source da bulunanı alete kur.Bu kadar.
-
geri versin? adam teknoloji özürlümü hiç birşeyden anlamayan iphone alır
5800 alın
iphone da bluetoot var ama dosya yollama özellği yok 3.parti yazılımlar ile yapılıyor oda garanti kapsamını bozuyordu sanırım?
-
itunes'tan yada appstore dan yuklenen hıc bır uygulama cıhazı garanti dısına cıkarmaz. jailbreak uygulaması yapıldıgında garantı dısı olur.
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
hayır bluetooth desteği vardır programla sağlanmaktadır net ve kesin bilgidir tarafımdan kullanılmaktadır..
-----------------------------üçüncü parti programlarıyla sağlanabilir burada bana atıfta bulunduysan neden böyle dedim bende ıphone alcaktım tanıtım videolarını izledim orda olmadını söylediler...
-
hocam net ve kesin demişsin ona kızdım ben,yanlış bilgilendirme yapmışsın.Keşke alsaydın bence iphone'dan öte bütün dokunmatik telefonlar yalan.Hiçbirinde iphone kadar uygulama yok.Kamerasına,büyüklüğüne,mmsine bilmem nesine hep laf attılar.profesyonel fotoğraf isteyen fotoğraf makinesi alır zaten,iphone'un çektiği fotoğrafların çözünürlüğüde çok harika.mms geldi,bluetooth geldi.Eksik denilen her özellik eklendi.Artık eksiği yok fazlası var.Hala düşünüyorsan al bence.
-
arkadaşlar iphonede norma olarak bluetooth destegi sadece kulaklık için kullanılıyor...iphona jailbreak yapıldıktan sonra Cydia da iBluetooth diye bir yazılım var bununla normal bluetooth u normal şekilde kullanabiliyoruz...
1) öncelikle iphoe firmware versiyonuna göre gerekli jailbreak dosyaları indirilir...
2) jail break yapıldıktan sonra telefona cydia diye bir progrm ekleniyor ordan bu yazılımı kurabilirsiniz
zaten yakında 3.0 firmware çıkacak bununla standart olarak bluetooth kullanımı aktifleştirilecek
-
sağoln beyler