İphone Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GM_HACK
    GM_HACK's avatar
    Erkek

5/24/2009 6:15:00 PM
    Eskişehir-Van
    Erkek%20Üye

hayır bluetooth desteği vardır programla sağlanmaktadır net ve kesin bilgidir tarafımdan kullanılmaktadır..

--Made in YYU-- kitapvadisi.blogspot.com  

upload ederbilirmsın kardeşim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    telefonu önce jailbreak yapacaksın ondan sonra istediğin programı,oyunu kurabilirsin bedavaya.nasıl yapılır öğrenmek için ingilizanahtarına bak.Jailbreakli telefonunda da Cydia / Sources / Edit / Add / cydia.alpden.com eklemesini yap, daha sonra search kısmından ibluetooth die arattır, alpden.com source da bulunanı alete kur.Bu kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

geri versin? adam teknoloji özürlümü hiç birşeyden anlamayan iphone alır 

5800 alın  

iphone da bluetoot var ama dosya yollama özellği yok 3.parti yazılımlar ile yapılıyor oda garanti kapsamını bozuyordu sanırım?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    itunes'tan yada appstore dan yuklenen hıc bır uygulama cıhazı garanti dısına cıkarmaz. jailbreak uygulaması yapıldıgında garantı dısı olur.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

shadowan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayır bluetooth desteği vardır programla sağlanmaktadır net ve kesin bilgidir tarafımdan kullanılmaktadır..

-----------------------------

üçüncü parti programlarıyla sağlanabilir burada bana atıfta bulunduysan neden böyle dedim bende ıphone alcaktım tanıtım videolarını izledim orda olmadını söylediler...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    hocam net ve kesin demişsin ona kızdım ben,yanlış bilgilendirme yapmışsın.Keşke alsaydın bence iphone'dan öte bütün dokunmatik telefonlar yalan.Hiçbirinde iphone kadar uygulama yok.Kamerasına,büyüklüğüne,mmsine bilmem nesine hep laf attılar.profesyonel fotoğraf isteyen fotoğraf makinesi alır zaten,iphone'un çektiği fotoğrafların çözünürlüğüde çok harika.mms geldi,bluetooth geldi.Eksik denilen her özellik eklendi.Artık eksiği yok fazlası var.Hala düşünüyorsan al bence.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

arkadaşlar iphonede norma olarak bluetooth destegi sadece kulaklık için kullanılıyor...iphona jailbreak yapıldıktan sonra Cydia da iBluetooth diye bir yazılım var bununla normal bluetooth u normal şekilde kullanabiliyoruz...

1) öncelikle iphoe firmware versiyonuna göre gerekli jailbreak dosyaları indirilir...

2) jail break yapıldıktan sonra telefona cydia diye bir progrm ekleniyor ordan bu yazılımı kurabilirsiniz

zaten yakında 3.0 firmware çıkacak bununla standart olarak bluetooth kullanımı aktifleştirilecek

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GM_HACK
    GM_HACK's avatar
    Erkek
    sağoln beyler
Toplam Hit: 2436 Toplam Mesaj: 19