İphone Yasal Unlock At&T Amerıka Cıhazları
-
hocalar saygılar
bıldıgınız uzere amerıka cıhazlarında sıkıntı oluyordu acılmıyordu suanda yaklaşık 15 tane telefon actım geweyle kullanmaya son hocalar amerıka cıhazlarını rahat bı sekılde kullanın fıyat ve bılgı ıcın pm atarsanız sevınırım hocalar tekrar saygılar sevgıler
-
donanimhaberde konusu vardi arastirin
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
donanimhaberde konusu vardi arastirin
-----------------------------
sıkıntı yok hocam arastırın eger kafanıza takılan bısey varsa sorun cevap verım o kadar cok arastırılcak bısey degıl cunku bı kalıp halınde oldugu ıcın -
Hocam restore etmeden acamiyor muyuz ben maili aldim ama restore etmek istemiiyorum :|
-
fıyatlar ne kadar iphone 4s ıcın ? gewey telefon.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Hocam restore etmeden acamiyor muyuz ben maili aldim ama restore etmek istemiiyorum :|
-----------------------------hocam hıc bır sekılde sıstemıne bırsey olmuyor sadece ımeı numarasını verıyorsun ıslem yapılıyor okadar
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------fıyatlar ne kadar iphone 4s ıcın ? gewey telefon.
-----------------------------hocam pm attım
-
peki yanlışlıkla versiyon yükseltilip kitlenen telefonlar var ( daha gevey çıkmamış)
onlarda açılıyor mu ?
-
coolmhmt bunu yazdı:
-----------------------------peki yanlışlıkla versiyon yükseltilip kitlenen telefonlar var ( daha gevey çıkmamış)
onlarda açılıyor mu ?
-----------------------------evet hocam halledıyoruz amerıka cıhazımı
-
www.simkilit.net veya ıstersenız su numaradan arayabılırsınız 0505 303 08 64 hocalar tahrıbattan aradıgınızı belırtın ılgılı arkadas sızle ılgılenıcek
-
mustafa58 bunu yazdı:
-----------------------------h2run bunu yazdı:
-----------------------------fıyatlar ne kadar iphone 4s ıcın ? gewey telefon.
-----------------------------hocam pm attım
-----------------------------banada bi pm lütfen :|
edit: ben neden pm atmadım direk anlamadm ama neyse yeni uyandım ondan olabilir :)