folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder İphone Yazılım Projeleri

İphone Yazılım Projeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

objective c bilgin nedir? ne derecedir nasıl öğrendin.Takipteyim bu konuda devoloperr üyeliği almak zor degıl zaten zaten objective c bilen birisi alabilir.

Ki zaten 150 lira hiç bir şey değil bu iş için kafamda çok gelişmiş tutarları 5 dolarlık olmayan mobile os applet projeleri var fakat objective c bilmek gerekir.

Eğer dersenkş ben çok ciddiyim.

Çok da iyiyim oturur noter tastikli sözleşme yapılır şirketim üzerinden çalışırız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

hipokondriyak1 bunu yazdı:
    -----------------------------

objective c bilgin nedir? ne derecedir nasıl öğrendin.Takipteyim bu konuda devoloperr üyeliği almak zor degıl zaten zaten objective c bilen birisi alabilir.

Ki zaten 150 lira hiç bir şey değil bu iş için kafamda çok gelişmiş tutarları 5 dolarlık olmayan mobile os applet projeleri var fakat objective c bilmek gerekir.

Çok da iyiyim oturur noter tastikli sözleşme yapılır şirketim üzerinden çalışırız

Düzeltiyorum yanlış anlama sakın kafada fikir olur proje olmaz :D proje ayrı şeydir fikir ayrı şeydir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

HocAm bunu yarin seninle detayli bir goruselim su an sirketim adina bir uygulama yazdim zaten genel olRak nesnelere hakimim projenin icerigine gore sana yapip yapamauacagimi belirtirim yarin konusalim mumkunse

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

biz de bir şeyler öğrenmek isteriz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:

Düzeltiyorum yanlış anlama sakın kafada fikir olur proje olmaz :D proje ayrı şeydir fikir ayrı şeydir.

kafada proje taslagıda olur.Kafa olmayandada anca bok videoları paylaşmak izleyip kendını tatmın etmek olur .............................................

yazmayacagım buraya konu heder olmasın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

arkadaşalar rica ediyorum tartışma ortamı olmasın sizden sadece fikir anlamında destek olmanızı istedim :|

elimde developerlık bile yok şu anda çalıştığım şirketin var ama şahsımın yok...eğer iphone yazılımına ihtiyacı olan arkadaşlar veya çalıştıgınız şirket varsa konuşuruz eğer yapabilecegim şekilde ise gerekli anlaşmalar imzalanarak işe başlarım en kısa süredede bitirir apple stora gönderirim

şu an yok ama ciddi iş teklifi gelir ise şu dakkada alırım developerlık sorun değil.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 3521 Toplam Mesaj: 18