İphoneden Anlayanlar Yardimci Olabilirmi
-
Valla o konuda piyasayı takip eden varsa yardımcı olsun. Şu an hangi baseband'ler unlocklanabiliyor ya da hangileri üzerinde çalışılıyor. Unlock çıkması uzun sürer mi? Ya da çıkacak mı? Bu sorulara göre davranıcaksın.
-
hocam aynısı başıma geldi İos 5.0.1 'e yüklediğimde, şöyle oluyor hocam senin alet yurtdışı, apple her sürüm güncelleyişinde bunların önüne geçmeye çalışıyor ki Gsm Şirketlerine unlock yaptırılsın ve para kazansınlar, ancak bu Türkiye'de pek görülen veya yapılabilen birşey değil, sen direk ios 5.1 kurmuş olmalısın,herhangi bir teknik servise götürmemeni tavsiye ederim, 'bilir' bir teknik servis iş görmeli. O alete unlock ve temiz bi jb atılmalı ama sürüm şuan çok yeni ve çıktığını pek sanmıyorum,sürüm düşürme dedikleri olayda yaş iş ipad basebandi falan ...Yine de bilir bir teknik servise götür, 5.1 unlock çıkmasını beklemekten başka yapacak birşey yok
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi sadece gps'i bozuyor, başka problemi yok. Son durak çünkü bu baseband'i bir daha değiştiremeyeceksin.
-----------------------------Sence ne yapmalıyım ? kendı telefonunda aynı sorun olsa napardın?
-----------------------------1. cihaz önemliyse imei unlock arastır forumda bir mürit vardı sanırım - dısarda cok var bunu yapan
2. ben para vermem dersen ipad baseband lı custom at cıhazına ayaga kalksın
iphone 3 se hic kastırma at customu yasadıgı kadar dahamı yasıyacak :D
-
o değil de ekrana noldu ya
-
iphone kalemi lazımsa 6 liraya satabilirim :),
http://www.sanalpazar.com/Iphone-3-4-4s-Kalemi-35-Mm__isp2960923
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi sadece gps'i bozuyor, başka problemi yok. Son durak çünkü bu baseband'i bir daha değiştiremeyeceksin.
-----------------------------Sence ne yapmalıyım ? kendı telefonunda aynı sorun olsa napardın?
-----------------------------2 tane 3GS 1 tane 4 te denedim, wireless i açık bıraktığın sürece google mapsi kullanabiliyorsun sorunsuz yerini buluyor. Ama özel olarak ( igo, navigon vs. ) gps programı kullanıyorsan artık kullanamazsın. Başka hiçbir problemi yok.