İphonem Calindi
-
arkadaslar suan amerikadayim iphonem calindi neler yapabilirim telefonda map servis;leri kapali.ayrica bulucu uygulamada kurmadim.ama telefon sifre korumasi vardi.neler yapabilirim.aci koydu bana.bulunma ihtimali varmi.
-
geçmiş olsun hocam ya apple ile görüştünmü. polise filan haber ver orda takip olayı nasıl bilmiyorum. konum servisleri filan açık olsa iyi olurdu
-
apple nasil maillemi ulasacam bana iletisim adresi verebilirmisiniz
-
Geçmiş olsun olum çok üzüldüm lan.Polise gitsenize
-
suan calisiyorum isten sonra gidecem aq icim yandi
-
Bak şu kodumun gavurlarına :| Hocam geçmiş olsun . Zaman kaybetmeden polise git
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
suan calisiyorum isten sonra gidecem aq icim yandi
-----------------------------kıçı kırık akıllı telefonlarda bile seri numarasından telefon kullanıldığı zaman bulunuyor,garanti belgelerinde falan yaza herhalde.Önce bi apple store daki görevliler danış diyecem ama onlarda polise git diyecek.Gerçi amerikada sistem nasıl işliyor hiç bilmiyorum.
-
teledon sifreleri aktifti acaba sifresini kirabilirlermi telefonun ayarlari oynamak icin veya itunesden restore yada update edebilirlermi
-
arkadaslar telefonumun imei numarasini buldum acaba polis bu numarayla takip edebilir veya bulabiulirmi polisten kastim amerikan polisi.sanirim turkiyede sadece telefonui kapatiyolar
-
ameros bunu yazdı:
arkadaslar telefonumun imei numarasini buldum acaba polis bu numarayla takip edebilir veya bulabiulirmi polisten kastim amerikan polisi.sanirim turkiyede sadece telefonui kapatiyolar
kapatma olayıda var hocam ama bildiğim kadarıyla buluyorlar.Kimin kullandığını falan öğreniyorlar sonra ona tebligat falan filan işte ama adam imeil değiştirirse soğuk su iç geçer.(tabi iphonelerde imeil değiştirme var mı bilmiyorum) sen git polise onlar anlatır sana.
-
saol heza