İphone‘U Kilitleyen Mesaj
-
Kusura bakmayın daha önce verilmiş, görmediğim için açmıştım
-
Çok zevkli bir açık :) Deneyimlerimi paylaşıyım.
1- Whatsapp'tan attığınızda kişinin Whatsapp'ı o an açıksa bir şey olmuyor.
2- SMS olarak attığınızda telefon kapanıp açıldıktan sonra Mesaj uygulamasının açılmıyor. Açılması için, o buglı sms'i atan kişinin normal bir mesaj atması gerekiyor.
3- Diyelim ki biri size SMS olarak attı ve düzeltebilmeniz için de normal bir sms atmadı, mesaj uygulamanız açılmıyor. Bu durumda Siri'yi açıp "Yeni mesajları oku." diyin. O kodun bulunduğu mesajı siri okuyamayacaktır doğru düzgün, size "Yanıtlamak ister misin?" diye soracak evet diyip yanıtladıktan sonra SMS uygulamanızı yeniden açabilirsiniz.
-
Diğer konuya da yzmıştım buraya da yazayım.
Telefonuna Jailbreak yapmış olanlar Karen Tsai'nin reposunda yeni yayınladığı tweaki yüklerseniz sıkıntı ortadan kalkar.
Repo Adresi:
Tweak ismi:
IneffectivePower
-
çizik
-
o kadar para verdik simdi aticam biri bala göte telefondan olucaz :D kim buluyo böyle seyleri yaw
-
Lightsaber bunu yazdı
Çok zevkli bir açık :) Deneyimlerimi paylaşıyım.
1- Whatsapp'tan attığınızda kişinin Whatsapp'ı o an açıksa bir şey olmuyor.
2- SMS olarak attığınızda telefon kapanıp açıldıktan sonra Mesaj uygulamasının açılmıyor. Açılması için, o buglı sms'i atan kişinin normal bir mesaj atması gerekiyor.
3- Diyelim ki biri size SMS olarak attı ve düzeltebilmeniz için de normal bir sms atmadı, mesaj uygulamanız açılmıyor. Bu durumda Siri'yi açıp "Yeni mesajları oku." diyin. O kodun bulunduğu mesajı siri okuyamayacaktır doğru düzgün, size "Yanıtlamak ister misin?" diye soracak evet diyip yanıtladıktan sonra SMS uygulamanızı yeniden açabilirsiniz.
bu şekilde olursa güzel şaka yapılabilir.
-
bir çok iphone kullanan arkadaşa SMS olarak yolladım ama hiç bir şey olmuyor acaba düzelttiler mi