İpod Touch Hoparlör Nerede ?
-
Arkadaşlar , çoğu forum sitesinde ve hepsiburada.com da iPod Touch 2G ve 3G modellerinde dahili hoparlör olduğu konusunda bilgidlendirmeler var ancak ben cihazı fizilsel olarak incelediğim zaman hoparlör göremiyorum ?
iPhone ' de hoparlör USB kapısının yanında ancak iTouch ' ta öyle birşey yok ?
iTouch'u olan arkadaşlar hoparlörün resmini çekip atabilirler mi ? Yakın zaman içerisinde alacağım ve hoparlör benim için gerçekten önemli.. Şimdiden Teşekkür ediyorum. 
-
iPod'un eski versiyonlarında yok, sadece son çıkanında var. Onun da nerede olduğu görünüyodu sanırım.
-
ipod touch ta dahili hoparlor yok
-
vihuuu smileyler havada uçuşuyor ilkkez bi konuda gördüm boylesini..bakalım yardım edecek çıkar inşallah
-
evet 3Gde olduğu söyleniyor ancak göremedim yardımcı olabilir misiniz ?
-
themotrock bunu yazdı:
-----------------------------
evet 3Gde olduğu söyleniyor ancak göremedim yardımcı olabilir misiniz ?
-----------------------------Yanında cihaz var mı ? Müzik aç ve sesin geldiği yeri bulmaya çalış.
Ayrıca dışarıya bir telefon kadar bile ses vermiyo haberin olsun.
-
arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz , hoparlör yok demişler.
hoparlör ipod touch'ın ilk çıkanlarında yoktu. kulaklıkla dinlenebiliyordu sadece.
ama kaç yıldan beri dahili hoparlörü olan milyonlarca ipod touch satıldı. bende de ipod touch var , hoparlörü var , nereden oldugunu ben de tam kestiremedim , şu arkadaki siyahlık olan yerden mi geliyor dicem ama oradan da değil galiba ya. orası wiifi falan olabilir.
-
RootB bunu yazdı:
arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz , hoparlör yok demişler.
hoparlör ipod touch'ın ilk çıkanlarında yoktu. kulaklıkla dinlenebiliyordu sadece.
ama kaç yıldan beri dahili hoparlörü olan milyonlarca ipod touch satıldı. bende de ipod touch var , hoparlörü var , nereden oldugunu ben de tam kestiremedim , şu arkadaki siyahlık olan yerden mi geliyor dicem ama oradan da değil galiba ya. orası wiifi falan olabilir.
-----------------------------Evet hoca orası wifi.
-
Aleti daha almadım . Almadan önce hoparlörün olduğundan emin olmak istedim. MediaMarkt'ta ki görevliler de yardımcı olamadılar. Dışarıya ses vermesi yeterli bir telefon gibi güçlü olmasına gerek yok..
-
themotrock bunu yazdı:
Aleti daha almadım . Almadan önce hoparlörün olduğundan emin olmak istedim. MediaMarkt'ta ki görevliler de yardımcı olamadılar. Dışarıya ses vermesi yeterli bir telefon gibi güçlü olmasına gerek yok..
-----------------------------hoparlör var yani aç müzik dinle orada ama sen nerede oldugunu mu merak ediyosun yoksa olup olmadıgını. olup olmadıgını soruyosan var .
-
bende iPod Touch var 3G , dahili hoparlör var, bağlantı kablosunu taktığımız taraftan geliyor ses