Ipod Touch Mı Psp Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

Dışardaykende internete bağlanabileceğim, müzik dinleyebileceğim, video izleyebileceğim, oyun oynayabileceğim bi cihaz alacağım.

Ipod touchla psp arasında kaldım. Ipod touch internet kullanırken çok rahat. Ama pspde oyunda çok iyi. Hangisini alayım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

nedense çok sorulur bu ama cevap bellidri oyun oynamak istiyorsan psp kaliteli müzik video seyretmek ve daha havalı birşey olmasını istiyorsan itouch dur ben parama kıyabilsem alıcam itouch u ama öğrenciyiz işte toplu para verirken el titriyor baya :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    hacı apple la kıyaslama yapmayın ya İpod touch tabıkıde psp den ınternete nasıl gırılıyor haberın varmı ha dokunmatık ekran ı cıktysa tamm dıyebılrıım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu arada belirtiyim psp den internet tam bir eziyet  can sıkıyor sadece

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

baba mac mi linux mı diye sorsan daha mantıklı olurdu :D birisi oyun için birisinin ne olduğu bile belli değil ama hadi app için diyelim ve müzik.. derdin internetse evet itouch ama oyunsa psp şahsi görüşüm yani bilemiycem :D

la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

burakbet bunu yazdı:
    -----------------------------

baba mac mi linux mı diye sorsan daha mantıklı olurdu :D birisi oyun için birisinin ne olduğu bile belli değil ama hadi app için diyelim ve müzik.. derdin internetse evet itouch ama oyunsa psp şahsi görüşüm yani bilemiycem :D

-----------------------------

bende bilmiyorumki tam olarak ne yapmak istediğimi :D ama pspden internet telefondan girer gibi galiba. telefondan bağlanırken lanet ediyorum.

pspde oyunda çok iyi. itouchın oyunlarıda idare ederde ne yapsam acaba çok kararsızım..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

PSP'deki oyun zevkiyle Touchdakini kıyaslıyorsan hocam bence git biraz hava al :))

PSP'in oyun kalitesi Touch'ın hiçbir zaman yetişemeyeceği düzeydedir.

İnternete zaten telefonundanda bağlanabilirsin diye düşünüyorum.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ipod touch diyorum yada akıllı telefon (android iOS bada ) 

psp alan kaç arkadaşım war ya bir süre sora sıkılıp satıyorlar yada bırakıyorlar köşeye eskiyor

zamanında çok iyiydi taki dokunatik tellere kadar

psp oyunları ve film izlemesi güzel fakat  apps lardan alacagın zevk dokunmatik tellerde daha yüksektir (yada ipod touch)

oyun dışı uygulamalar da var işin içinde internette var 

sana tavsiyem git taksitle ya güzel bir tel al 1ghz işlemcili android li yada ipod touch al yoksa üzülürsün

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

pspnin artı yönü ipod toucha göre sadece oyun

ipod touchın ise psp ye göre daha rahat internet, müzik deneyimi idare etmesini bilirsen de oyun oynarsın ve envai çeşit uygulama mevcut hangi konuda istersen iste rahatlıkla bulursun

eğer oyun oynıcam diosan düşünme psp al ama eğer bir ikinci özellik istiyorsan ipod:D

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ilk fırsatta ipod touch almayı planlıyorum ben, sana tavsiyem psp de biraz daha iyi oyun oynayabilirsin ama geri kalan özellikler (sörf,mp3,mp4) için ipod

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

ipod touch 4 kesinlikle. yeni aldım çok memnunum.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 3002 Toplam Mesaj: 17