İpod Unuzu Soğanla Şarj Edin!..
-
gerekli malzemeler..
1-bir adet beyaz soğan
2-iki adet enerji içeceği(gatorade veya powerade)
3-tornavida
4-ipod ve usb kablo!..
videosu http://www.youtube.com/watch?v=GfPJeDssBOM
yapılışını video da detaylı olarak görebiliyorsunuz..bana gercekten enteresan ve o kadar da ilgi çekici geldi!..şimdi aramızdan ne gerek var şarj aleti varken bu kadar kasmaya diyenler olacaktır biliyorum:)
aynı mantık cep telefonlarında da olur mu acep :| -
Limonla şarj olayı daha pratik gibi.
-
O ne biçimdi öyle ya. Adam manyak yapmış. Limonlusu nasıl yapılıyor ki?
Bende deneyeceğim.
-
o soğanı ne kadar koyacaz o suyun içimnde ?
bide kaç volt luk enerji veriyo o soğan :) sonra aleti yakmayalım :)
-
Vay amk sarımsaklada sistem güncellemesi yapıomudur acaba bu herif :D
-
la 2 kilo dometes getirin ipodu bozıyım
-
oha daha neler çıkacak yaw ipod soğanla şarj ediliyor işe bak şarj deyince eski bir arkadaşım aklıma geldi
yıl 1999 veya 2000 olması lazım o zamanlar ikimizde de ericsson A 1018 var :D bi yere gidiyorduk işimiz vardı
aksi gibi ikimizin de şarjı bitmek üzereydi benim şarjım bitti şarj aleti de bulamadık derken bir iki saat sonra arkadaşın da şarjı bitti :D ne yapalım derken aklına bir formül geldi arkadaşın tel. bataryasını buzdolabına koyduk 15 dk. kadar durdu çıkarınca 1.5 saat şarjı gitti :D ama çıkardıktan sonra biraz ısıttık tabi :D
eğer inanmıyorsanız A 1018 i olan arkadaş varsa deneyebilir şarjınız tamamen bittiyse eğer koyun A 1018 bataryasını buzdolabına 15 dk. kadar dursun çıkarınca hiç karıştırmadan 1.5 saat dayanıyor şarjı
böyle ilginç bir olaya da şahit olmuş ve çok şaşırmıştım
ben küçükken de köyde traktörün mazot deposuna bi koca şarap boşaltmıştım :D
-
amk ipod leş gibi soğan kokar :D
-
:) ben yaparım bunu yaw:) yurttaki kardeşimede sölim oda böle şarj etsin :)
-
soğanı bunun için kullanmak yerine zeytinyağı,limon,sumak ekşisiyle beraber ovup adananın yanında yemek daha mantıklı
geliyor bana
-
enerji suyunu soğana aktarıyor. çok ilginç kutup çekişmesinden olabilir. ne kadar sürede şarj ki.
elemanın diğer videolarında güzel tespitler var. elektrik+kimyacı : adamın diğer videlarıda izleyin süper eleman.