İptal Edilmiştir .!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2012
    Erkek

    hakikatten bi yetkili arkadaş yok mu su konuya bi dur diyecek haklı haksız kimse karar verecek 

    @underzero .!

    Darksun tarafından 22/Ara/22 20:42 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2012
    Erkek
    Freak bunu yazdı
    Darksun bunu yazdı
    Freak bunu yazdı
    turkz bunu yazdı
    EnableTurk bunu yazdı

    Şu domain konuların ne zaman bitecek tahminen? Eski üyesin diye kimse bişey demiyor galiba ama gördüğüm kadarı ile domain satmaktan başka bi işin de yok forumla.

    Ekran-Resmi-2022-12-22-09-54-45

    Dostum hep satış konusu açamaz diye bir şey yok ki uzmanlığı bu konuysa açar kurallara aykırı bir şey görürsen yönetime bildirebilirsin.

    kurallara aykiridan ziyade yani ben mesela bir konuda itici gorunmekten ve gereksiz israrci ayni tip davranislardan cekinirim. insanlar bir seye tepki veriyor ve bundan rahatsiziz biz diyorsa bence bir oturup dusunmek gerekli. farkinda misin bilmiyorum her basliginda ayni sikayet var. bence biraz durmak gerekli veya istenen ticaret olmuyorsa bence baska platformlara bakmak daha saglikli. 

    Hakikatten ne kadar gereksiz yorumlarla konuyu devamlı up ediyorsunuz güzel insan rahatsız olan arkadaşlar konuya yorum yapmaktan ziyade görüp geçse hiç sorun olmayacak dediniz ki tek konu üstünden devam edin rahatsiz oluyoruz yeni konu açmıyorum eski konular üzerinden devam ediyor. Ilımlı ve uyumlu olmaya çalışıyorum. Ve ayrıca nerde nasıl konu açacağım sizi ilgilendirmeyecegini düşünüyorum bu platforum herkese açık özgür bir şekilde insanlar kurallara aykırı olmayacak şekilde konu açabilir ve ticaret yapabilir bunun bir engel olduğunu düşünüyorum benim konularim ticaretim sizi rahatsiz ediyorsa lütfen yorum yaparak konuyu kirletmeyin diye kaç defa dedim ben her platforumda varım merak etmeyin her yerde beni görme sansiniz mutlaka vardır.  Fakat burdaki arkadaşlarım kadar hiç bir platforumda gereksiz konusan insanlara rastlamadım diğer uygun uyumlu yorumyapan arkadaşlarımızı tenzil ediyorum yaşınız benden gençtir büyük istimal bir önceki konumda da belirttim bir ata sözü vardır kimine yanlış gelir kimine doğru gelir fakat gayet yerinde bir ata sözüdür bunu ikinci kez kullanıyorum ( it ürür kervan yürür  ).hiç sorun deil bu yaptıklarınız sadece size yakışıyor.  Kendi kişiliğinize zarar verir .

    seni uruturum once. ondan sonra da mecalin kalirsa yuruturum bilgin olsun aklini basina topla benim canimi sikma. kelime canbazligida yapma hele hele ki bana hic yapma...

    sana insan gibi rahatsizligimizi dile getiriyoruz bize laf ebeligi yapiyorsun yok ben ticaretime bikbikbik. ticaret yaparim seninle bilgin olsun. 

    laflarini sec haddini bil. acarsin bir tane baslik! satildikca domain listelersin. lan ben hic bir seye sikayet etmemis adam kimseden rahatsiz olmamis adam senden rahatsiz oldum ya! kimseyle polemigim tartismam olmayan ben sana takik duruma geldim su lafindan sonra. ister tehdit algila ister hakaret ha bak numaramda var sende. diledigini yapabilirsin ama bana laf ebeligi yapma ebelere yazik olmasin. @underzero lutfen su konuyla ilgili bende dahil ceza alacak varsa uygular misiniz ? 

    bu konuyu yuz yuze görüşmek istersen telefon numaram iletişim bilgilerim adım soy adım hepsi açık ya sen gel yada ben geleyim bi çay içip dertleşelim .? 

     

    Darksun tarafından 22/Ara/22 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    sacmalik.


    anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darksun
    Darksun's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2012
    Erkek
    garga bunu yazdı

    sacmalik.

    Emin ol banada sacmalık geliyor son 1 ayda 8 konu açmışım bunun biri portfoy  kalan diğer 7 dinin 3ü ticaret değil .. ve 4 konumun 3 malesef ki . gereksiz yorumlarla konuların başka boyuta taşinması  kimse kusura bakmasın ki bizde insaniz her konumun altında gereksiz yorumlarla ticareti baltalayan insanlar var .. işin ilginç tarafi .. yonetimi okadar kişi davet etti bende ettim .. olumlu olumsuz kimsesen bi ses alamadık senin araciğinla tekrar davet edelim .. @underzero

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek

    Yahu ne konu açmayı biliyorsun, ne başlık atmayı biliyorsun, ne de domainler 3 kuruş eder, üstüne açık arttırma yapacaksın.

    (Sen de bize karşı konuşurken son derece rahat olduğun için ben de açık konuşuyorum.)

    3 karakter Domain Arayanlara .. Açık Arttırma .! (( Açılış SERBEST )) Yeni nasıl bir konu başlığıdır? 

    Ben olsam 1 kişi istemediğini yazsa utanır silmek isterdim konuları. Bir daha da asla domain konusu açmazdım. Yönetimi davet ediyormuş :) 

    4 ayda bilmem kaç konu açmışmış, her gün foruma giriyorum, her gün senin konu ana sayfada. Neyi zorluyorsun? Vallahi çöpe atılacak param olsa hepsini alır seni de forumu da kurtarırdım. 

    Tekrar söylüyorum, yazdığın atasözü mevzusu çok ayıp. Yine belki bir aile babasısın, bir eşsin diye düşünerek, karşımdakinin insan olduğunu varsayarak saygımı, ağzımı bozmuyorum.

    Herkesten özür dilemen gereken yerde muhabbetlere bak. 


    seni 4 kere döverim yarın 🤙
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    bak hacı bu forumda sürekli aynı şeyin ticaretini yapan ve düzenli olarak açan bir sürü insan var. hiç birinden kimse rahatsız olmadı şu ana kadar. adam geliyo her sene bal satıyo, köyden fındık oluyo adam konu açıyo fındığını satıyo vs vs. mesela abdullahazad'dı galiba aynı konu altından bir sürü digitalocean hesabı falan sattı. bak anasayfaya git şu an avenger lisans satıyo. adam gidip yarrak gibi "windows lisansı, adobe lisansı, office lisansı" diye 50 tane değişik konu açmıyor. açtığı konular da forumun formatına uygun.

     


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.