IPTV Uydu Alicilari
-
Xiaomi Mi Box 4k siparisi verdim biraz deneyeyim olmadi geri veririm uydu alici alirim.
-
matr0x bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Redline goldenbox gerisi traş.
hocam dedigim gibi turkiye menseli cihazlari genelde abd'de bulamiyorum. o yuzden redline cihazlari bircok kisi tavsiye etse de alamayacagim.
ilk mesajimda gonderdigim iki cihazi isin ehli biri cikip karsilastirip yorum yaparsa cok sevinirim. ona gore siparis verecegim.
Valla hocam bende İngilizce bukadar.
çok lazımsa tr den kargolatırız :)
-
HoLyCat bunu yazdımatr0x bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
hocam dedigim gibi turkiye menseli cihazlari genelde abd'de bulamiyorum. o yuzden redline cihazlari bircok kisi tavsiye etse de alamayacagim.
ilk mesajimda gonderdigim iki cihazi isin ehli biri cikip karsilastirip yorum yaparsa cok sevinirim. ona gore siparis verecegim.
Valla hocam bende İngilizce bukadar.
çok lazımsa tr den kargolatırız :)
Cok tesekkurler. Hele bi gelsin su Xiaomi Box bi deneyelim. Memnun kalmazsak biseyler dusunecegiz artik.
-
HoLyCat bunu yazdı
Hocam bu iyi birsey gibi görünüyor. Ben de yurtdışında kullanmalik bir tv box düşünüyordum. Muhtemelen de mi box alacaktım. Bende çanak anten yok. İnternete bağlayıp kullanacağım. Nasıl birsey önerirsin ?
-
Delegado_Zero bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Hocam bu iyi birsey gibi görünüyor. Ben de yurtdışında kullanmalik bir tv box düşünüyordum. Muhtemelen de mi box alacaktım. Bende çanak anten yok. İnternete bağlayıp kullanacağım. Nasıl birsey önerirsin ?
Tanix TX9 Pro Android 7.1 Smart TV Box Amlogic S912 Octa core Set-top Box 3GB 32GB Bluetooth 4.1 1000M LAN 4K HDMI Media Player <bunu al
-
bunun yerine bilgisayar üzerinden VLC player'la izlenen iptv'lerden daha mı stabil çalışmaktadır veya avantajları nelerdir. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.