IQ Oyunlarina Dikkat. Büyük Tuzak
-
Yav bilader sen mail adresindeki bilgileri doğrumu giriyosun ha diyelim girdin peki malum siteye kayıt olurkende mi doğru bilgiler girdin.Diyelimki ikisinide doru girdin git değiş bilgilerini bukadar yafffffffffff.Ha bide filmlerdeki gibi oluyomuşun seni uluslar arasında aratıyolarmış hehe .Takma kafaya.
-
kroo
katılıyorum
ayriyyeten programlarımda crackli korsan xp de korsan :D -
a.q msn adresini verdin ordan gelip seni bulacaklar hadi oraya bilgileri doğru yazdın diyelim :))) lan benim msn ide üye olurken yazın :)) naaahhh alırlar parayı biz yoldan buluyoz a.q.
-
G-Turk okudum anlaşmayı ama 70 euroluk bir üyelik bedelinden bahseden madde göremedim.Aksine burdan para kazanabiliyosun.En az 5 euro olmaz üzere tabi bu parayı farklı şeyler içinde kullanabiliyorsun.Sana gelen maili pm ile atarsan veya buraya koyarsan daha iyi yardımcı oluruz.Bu arada site alman kökenli trdeysen sana bişi olmaz
-
yaw buraya denyo ile üe atbiliris herhalde
bu seferde parayı holyone abüye mi gönderecekler :D
-
http://rapidshare.de/files/28675581/iq.dls.html
alın denyo scripti zıçın ziteye bikaç üye koyak
-
bende çalışmadı mı site mi ii anlamadım a.q
-
bi bok olmaz korkma kim o danalar götleri yiyosa versinler mahkemeye keriz avlıyolar işte.
-
savcılıgında işi gücü yok sizin IQ sacmalıgınızla ugraşacak
-
Gelen Email Almanca ve bende Yurtdisinda yasiyorum. Keske Türkiye olsa, o zaman bir b*k olmazdi. Ama iste Avrupada kanun var falan filan hallediyorlar hemen.
Birde Sitede AGB'de yaziyor Üyelik basina 30 Euro
Geciktirme Parasida 5 Euro
Ben birde dedigim gibi iki Account acmistim.
bilmiyorum, eger birsey olsa bile olan benim komsuya olur.. benimkisi tamamen vicdan meselesi.
ama fikirleriniz icin tesekkür ederim.
Toplam Hit: 3201 Toplam Mesaj: 23