IQ Testi Yaptırmak
-
marad10a bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıSchwarz bunu yazdı

uff çok fenayım dsakjldksa
Bana da 143 çıktı tesadüfe bak.
Bir çay icelim bence?
Tesadüfler silsilesi. Bana da 143. .
Çay içelim.
Grup sever misiniz ?
hsvdvsjsjdvdjdbdh
-
ilteris bunu yazdımarad10a bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıSchwarz bunu yazdı

uff çok fenayım dsakjldksa
Bana da 143 çıktı tesadüfe bak.
Bir çay icelim bence?
Tesadüfler silsilesi. Bana da 143. .
Çay içelim.
Grup sever misiniz ?
hsvdvsjsjdvdjdbdh
Ya testde bir hata var ya da bu bir kader. Bana da 143 çıktı iyi mi :)
-
Bana 134 çıktı. gerizekalı mıyım şimdi ben :'/ biri bana çay ısmarlasın aranızda en küçük benim buna göre asdgfdsdhlkş
-

150- cikanlar tahribata girmesin :F
http://iqtest.dk yi deneyin muritler gercek mensa testi, bu yukardaki testin guzel sorulari var ama sonuclari fazla sisirme, bir de disleksi oldugum icin sorulari anlamak icin 5 kere okudum, daha hizli bitirirsen daha yuksek puan verecegini dusunuyorum.
Su soruyu cozen var mi?

Simdi 1. sekil ile 2. sekil ust uste binip birbirini notrleyince(aynilar birbirini silince) 3. sekil ortaya cikiyor, burda bir sorun yok. Ancak 2. ve 3. yu birlestirsem de, 1. 2. 3. yu birlestirsem de siklardaki sekillerden birini elde edemedim.
Bilen varsa aciklasin yoksa yemekten sonra tekrar bakacagim.
-
AMpul bunu yazdı

150- cikanlar tahribata girmesin :F
http://iqtest.dk yi deneyin muritler gercek mensa testi, bu yukardaki testin guzel sorulari var ama sonuclari fazla sisirme, bir de disleksi oldugum icin sorulari anlamak icin 5 kere okudum, daha hizli bitirirsen daha yuksek puan verecegini dusunuyorum.
Su soruyu cozen var mi?

Simdi 1. sekil ile 2. sekil ust uste binip birbirini notrleyince(aynilar birbirini silince) 3. sekil ortaya cikiyor, burda bir sorun yok. Ancak 2. ve 3. yu birlestirsem de, 1. 2. 3. yu birlestirsem de siklardaki sekillerden birini elde edemedim.
Bilen varsa aciklasin yoksa yemekten sonra tekrar bakacagim.
2 4 6 ?
-
ayhun bunu yazdı
2 4 6 ?
supersin hocam :)
bu arada ikinci cozusumde sadece daha hizli cozdum sonuc;

bu soruyu da duzenleyip ekleyecegim.
edit: o soruyla birlikte
AMpul tarafından 15/Oca/18 10:13 tarihinde düzenlenmiştir