IQ Testi Yaptırmak
-
IQ testi o teste giren insanların ortamaları sonucu sizin zekanıza paun veririr internetteki ıq testleri koca bir yalan inamayınız formulude yanlıs hatırlamıyorsam söyle idi ıq(zeka yası)xbiyolojik yaş/100= zekan,fakata ıq nun hiç bir bilimsel kanıtı yoktur gercegi yansıtmaz.
-
Bende gerizekalı çıktı
-
Bunun bir cok hesaplanma yöntemi, şekli formülü var...
direk olarak IQ aslında hiç bir şey ifade etmiyor, çünkü zekanında birçok çeşiti var...
Beni hiperaktiviteden dolayı birlikte bir sürü teste sokmuşlardı, işte arkadaşlarımn hepsi kocaman adamlar, kendi yaşımdakileri gerizekalı buluyorum fln die :)))
O zamanlar yaşıtlarından 4.5 yaş üstün demişlerdi sanırım, ama diğer yaşıtlarıma oranla göreceli olarak...
Böle bissürü soru sordukları garip bi test vardı, accayip kazık sorulardan, filmi büyük aslanmı büyükdür tarzındaki garip sorulara kadar...
Üstünden kafadan 13-14 sene geçtiği için net bi bilgim yok :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bunun bir cok hesaplanma yöntemi, şekli formülü var...
direk olarak IQ aslında hiç bir şey ifade etmiyor, çünkü zekanında birçok çeşiti var...
Beni hiperaktiviteden dolayı birlikte bir sürü teste sokmuşlardı, işte arkadaşlarımn hepsi kocaman adamlar, kendi yaşımdakileri gerizekalı buluyorum fln die :)))
O zamanlar yaşıtlarından 4.5 yaş üstün demişlerdi sanırım, ama diğer yaşıtlarıma oranla göreceli olarak...
Böle bissürü soru sordukları garip bi test vardı, accayip kazık sorulardan, filmi büyük aslanmı büyükdür tarzındaki garip sorulara kadar...
Üstünden kafadan 13-14 sene geçtiği için net bi bilgim yok :)
-----------------------------Şef ünlü mürekkep testini yaptılarmı?
-
internetten yapmıştım 158 çıktı mümkünatı olursa orjinalini de yapıcam