folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IQ Testi Yaptırmak

IQ Testi Yaptırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    IQ testi o teste giren insanların ortamaları sonucu sizin zekanıza paun veririr internetteki ıq testleri koca bir yalan inamayınız formulude yanlıs hatırlamıyorsam söyle idi ıq(zeka yası)xbiyolojik yaş/100= zekan,fakata ıq nun hiç bir bilimsel kanıtı yoktur gercegi yansıtmaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bende gerizekalı çıktı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bunun bir cok hesaplanma yöntemi, şekli formülü var...

direk olarak IQ aslında hiç bir şey ifade etmiyor, çünkü zekanında birçok çeşiti var...

Beni hiperaktiviteden dolayı birlikte bir sürü teste sokmuşlardı, işte arkadaşlarımn hepsi kocaman adamlar, kendi yaşımdakileri gerizekalı buluyorum fln die :)))

O zamanlar yaşıtlarından 4.5 yaş üstün demişlerdi sanırım, ama diğer yaşıtlarıma oranla göreceli olarak...

Böle bissürü soru sordukları garip bi test vardı, accayip kazık sorulardan,  filmi büyük aslanmı büyükdür tarzındaki garip sorulara kadar... 

Üstünden kafadan 13-14 sene geçtiği için net bi bilgim yok :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Bunun bir cok hesaplanma yöntemi, şekli formülü var...

direk olarak IQ aslında hiç bir şey ifade etmiyor, çünkü zekanında birçok çeşiti var...

Beni hiperaktiviteden dolayı birlikte bir sürü teste sokmuşlardı, işte arkadaşlarımn hepsi kocaman adamlar, kendi yaşımdakileri gerizekalı buluyorum fln die :)))

O zamanlar yaşıtlarından 4.5 yaş üstün demişlerdi sanırım, ama diğer yaşıtlarıma oranla göreceli olarak...

Böle bissürü soru sordukları garip bi test vardı, accayip kazık sorulardan,  filmi büyük aslanmı büyükdür tarzındaki garip sorulara kadar... 

Üstünden kafadan 13-14 sene geçtiği için net bi bilgim yok :) 

-----------------------------

Şef ünlü mürekkep testini yaptılarmı? 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    internetten yapmıştım 158 çıktı mümkünatı olursa orjinalini de yapıcam

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 4119 Toplam Mesaj: 16