Irağa Verilen Elektrik Vatandaşdan Daha Ucuz !
-
tantum bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam emin ol bu yazıyı yazan senden daha detaylı biliyor ama maksat bok atmak
-----------------------------Alıntı yapıyorsan fikrin olacak. Cevap vermek için cevap verilmez.
Onu yazanda fikir belirtmiş bende fikir belirttim. Peki sen ne işe yarıyorsun burda ?
Kimseye o dediğin şeyden atmam polemiğe de girmem dostum.
-
mantıksızlık :))
ulen ırak onu 8,8 e alıyo sanki aldığı gibimi veriyo :)
sende evinde ırak kadar elektrik yak sanada o fiyattan versinler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ara sıra önceki postları da oku
sen onu demeden cevabını verdim
-
Prometheus bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ara sıra önceki postları da oku
sen onu demeden cevabını verdim
-----------------------------okuma yazmam yok :D
+ olarak şahıs alması başka ülke başka ayırt et şunu artık :) biraz ticari düşünün yaw
-
DJ_Alper bunu yazdı:
olarak şahıs alması başka ülke başka ayırt et şunu artık :) biraz ticari düşünün yaw
-----------------------------doğrudur hacı, işletme okumama rağmen senin kadar paracı çıkarcı düşünemiyorum
sen iyi biliyosun bu işleri bana susmak düşer söz konusu çıkarcılıksa
-
Prometheus bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
olarak şahıs alması başka ülke başka ayırt et şunu artık :) biraz ticari düşünün yaw
-----------------------------doğrudur hacı, işletme okumama rağmen senin kadar paracı çıkarcı düşünemiyorum
sen iyi biliyosun bu işleri bana susmak düşer söz konusu çıkarcılıksa
-----------------------------hoca dünya böyle işliyor uluslar arası para piyasası böyle
türkiye elektirik ithal eden ülke bunun ithal ve ihracaat fiyatlarını araştırmak lazım + olarak artık özelleşti bildiğin üzere enerji bakanlığıda bunu düzenlemiyor artık burda Türkiye olarak kullanmamak lazım özel bazda düşünürsen çözümü bulacaksın. yani ben burdaki malımı sana 5 e iranlıya 3 e satıyorsan ülke ihracaatına girer ama ülkeyi temsil etmez
kimseyi savunduğum yok ama ben böyle düşünüyorum
-
senin bir tişort fabrikan olsun ben geleyim diyimki aga bir tane alıcam senden bana 10 lira dedin diyelim ama ben mecburum senden almaya.
birde mecbur olmayan başka fabrikalardan alabilecek olan alman kafile geldi bunlara düşük fiyat verirsen kafile oalrak gelmişler 100 adet fazla satıcaksın onlara 8 lira çekersin
burda ırkın önemi yok tamamen parasal durumlar. biz vatandaşız ve belli bir fiyata zaten lullanıyoruz adam bizden yüksek fiyat verirse karlı taraf alamzsa kaybedeceği paraları düşün?
-
vergi vergi vergi
Telefon faturasında gorusme yok sırf vergı var.
Benzınlklıer benzın bedavaya gelse bıle lıtrede (2 yıl once)2.3oo para almak zorundeyım dıyordu.Bu para yanlızca vergı olarak dıyordu.
Ne bok oluyor bu vergı.Baykalı tayyıp ı Bahcelisisi hepsı bır olup yıyıorlar baska bırsey degıl.Kımse cıkıp bunun hakkında yasa tasarısı yapmaya yanasıyor mu hayır_?
Neden?
-
toptan var perakende var
-
önemli olan sana veya bana kaça sattı deildir , maliyetidir o ırak e elektrik satan adam 8 e satıosa o elektrigi 7 ye 6 a 5 e maal ediodur merak etme