Irak"A Müdahalenin Sonuçları(Olumlu Ve Olumsuz)
-
Beyler ırak'a müdahalenin bize getirecekleri ve kaybettirecekleri hakkında yorumlarunuzu bekliyorum.Amacım girip girmemek değil girdiğimizde kazançlarımız ve zararlarımız...
-
Hoja Ne oLacaksa oLsun Artık GirmeLiyiz! iLk BaşLarda GirmeLerine Karşıydım, Erken Davranıp Orda BatakLığa SapLanırız Diye.. Fakat Şu Son HaftaLardır Kararım Tamamen Değişti. Artık KessinLikLe GirmeLiyiz, Son 1 Ayda 42-43 Şehit Verdik. Artık şehitLerimzin Kanını Yerde Bırakmamanın Zamanı GeLmiştir. Ne oLacaksa oLsun GirmeLiyiz Ve Gireceğizde!.. OnLara Ne Kadar Göz Açtırsak oLan Bize oLuyor. Her Gün YürekLerimiz DaLLanıyor. Şehit oLanLarın Hepsi Bizim KardeşLerimiz. Ben Zamanı GeLdi Diye Düşünüyorum. Artık GirmeLiyiz OnLara DersLerini VermeLiyiz!
-
geçen gün bi kanalda emekli komutan konuşuyodu
girince gögüs gögüse çarpışamazlar kaçarak saldırcaklar ve biz saldırdıkça daha içeri kaçcaklar gibi bişey demişti
yani girersek şehit çok verebiliriz
ekonomi biraz bozulur
bunlar kötü yanı
Türk ordusunun buna karşı taktiği elbet vardır bu yüzden de onların köklerini kazırlar
bidaha terör örgütü zor türer
bunlar da harika yanı
-
Hoca artik bu isin olumsuzu yok ,bugune kadar yok insanhaklari ,yok demokrasi diye diye teroru buyuttuler...kime karsi demokrasi uyguluyorsun ? kime karsi insan haklarini one suruyorsun ? ...karsidaki kuslastigiyle tas sikan yaramaz bir cocuk degil ,eli kanli bir TEROR orgutu ...bu adamlara karsi demokrasiyle ,insan haklariyla nasil zafer saglarsin...bana dunyada bir ulke gosterin demokrasiyle teroru yenen ? ...artik ok yaydan cikti amk ,2tane asiret liderinin kafasini ezeceksin ,amerikaya da bak ben istedigim zaman duduge kor adami ottururum mesaji vereceksin olacak bitecek...biraz cesur olmak gerekir ,yok ekonomi zarar gorecek,piyasalar dalgalanacak...40tane burkuva zengin olacak diye patronlar klubunun memnuniyeti icin teroremi goz yumulacak , ab yolu cikmaza girer diye kan akmasina izinmi verilecek , artik geri donusu yok ,siyasi iktidarlarla tutsak edilen bu millet tekrar hurriyetini haykirmak zorundadir,tekrar midesinde biriktirdigi zehiri kusmak zorundadir...amerika teroru bahane edip kalkip dunyanin obur ucundan buraya geliyor ,biz 20km oteye gidecegimiz zaman kemkum ediyorlar ...bunlar etikle bagdasmaz bunlar resmen cifte standarttir biz bunlari goruyoruz elbette askerde goruyor ,bizden daha fazla dusundukleri konusunda eminim...ama birileri hala ayak surtuyor ,oyalama politakasi icerisine giriyor...artik teror olayini temizlemek bir "devrim" asamasidir ,hicbir devrim kansiz olmaz ,kan dokulmeyen birtek devrim yoktur...artik Turk halki ,sus pus olarak sehit vermek istemiyor ,aktif mucadele edilse ,operasyonlar duzenlense ve sehit haberleri gelse bu kadar acimaz insanimizin ici ama boyle sehit vermeyi sindiremiyor bu halk...boyle konusmak kolay diyen olur ,atip tutmak...benimde dayim Şırnakta subay ,aktif olarak operasyonlara katilan birisi ,yillardir askeriyede ...daha once edirne,erzurum,batman,hatay da gorev yapti suan sirnakta...2tane de cocugu var birisi 8yasinda ,diger 5yasinda ...o cocuklar saat basi haber takip ediyorlar ,cizgi film izleyecekleri cagda babalarinin sehit haberini bekliyorlar resmen tv lerde...boyle binlerce manzara yasaniyor bir cok evde...artik bu tip olaylari yasamak istemiyoruz ,artik birseyler durmali,sona ermeli...ben bunu savunuyorum bu is kan dokulmeden olmaz...2tane orospu cocugu asiret ,besliyor kopek surusunu...o asiretlerin soyu bozuk amk ,bakin barzaninin dedesi ,babasi molladir hep ,rusyaya,amerikaya,israil'e kendini satmistir surekli...boyle adamlar birde sozde develt kurmaktan bahsediyor , emperyalizmin kucagina oturmuslar ,emperyalizmin borusunu otturuyorlar...o boruyu tarihte otturmek isteyenler cok oldu ama hepsi o borudan kendi idam kararlarini otturduler...neyse ben yazdikca yazarim....sictiklari bok kurumadan adam olduklarini sananlara o sictiklari bok yedirilir yakinda...
-
girmemiz lazım... bu pkk piçleri çok oldu artık a.kodumun kancıkları... arkadan vururlar anca ***** hayalleride tamamen darbe alır girmeliyiz girmemiz lazım sokmuşum zararına ekonomisine zaten girmezsek bu adamlar iyice teşkilatlanacaklar...
binbaşı yarbay ve er öldü a.q yeter bu kadar inş. gireriz
-
hoca tayyeap saldırın demıyokı askere
asker talimat bekliyo tayyeap seçim gününü
-
eger tam manası ile girersen, yani pkk nın kokunu tumden kazırsan, kaybediceklerin bu kazancının yanında bir hiçtir.
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------hoca tayyeap saldırın demıyokı askere
asker talimat bekliyo tayyeap seçim gününü
-----------------------------
Edit: Yanıldım -
compi dusunup de biraraya getiremeyecegim cumleleri kurmussun,kesinlikle katiliyorum.yasalar,demokrasi,pois,savcilar sanki hep onlara calisio,calani koruyo,teroru affedio giren bize girio amk.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------girmemiz lazım... bu pkk piçleri çok oldu artık a.kodumun kancıkları... arkadan vururlar anca ***** hayalleride tamamen darbe alır girmeliyiz girmemiz lazım sokmuşum zararına ekonomisine zaten girmezsek bu adamlar iyice teşkilatlanacaklar...
binbaşı yarbay ve er öldü a.q yeter bu kadar inş. gireriz
-----------------------------ben de sokayım ekonomisine ama o da olumsuz bir yan olarak söylenebilir başlığa cevap açısından
-
ByAlex demiş;
-----------------------------
Tay Tayyeb Seçim Sonrasını BekLiyor, Amacı Güney Doğudaki AşiretLerden Oy TopLamak. Birde Utanmadan Şehit AiLeLerine Taziye Ziyareti Yapıyor. Yazık Be YazıK!!!
-----------------------------şehitlerin cenazelerinin oldugu gun acılısla giden basbakandan ne bekliyosunuzki?