Irak'taki Firmalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    ugurben bunu yazdı

Bir milleti, halkı sevmeye bilirsiniz ama hakkarat etmemin de anlamı yok durup dururken. 

lanet olasıca demek hakaretmi oluyor ? ezik rolünü bıraktınız şimdide din ve kültürürün birleşerek oluşturduğu "lanet olasıca" lafınıdamı hakaret olarak gösteriyorsunuz ? ortada hakaret falan yoktur.

caagroup tarafından 25/Şub/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı
    asi27 bunu yazdı
    ugurben bunu yazdı

Bir milleti, halkı sevmeye bilirsiniz ama hakkarat etmemin de anlamı yok durup dururken. 

lanet olasıca demek hakaretmi oluyor ? ezik rolünü bıraktınız şimdide din ve kültürürün birleşerek oluşturduğu "lanet olasıca" lafınıdamı hakaret olarak gösteriyorsunuz ? ortada hakaret falan yoktur.

1. si ezik rolunu bırakıp din kültürüne falan sarılma nasıl oluyur bilmiyorum.
       2. si .....sunuz dan kastını anlamadım çünkü üzerime alınmıyorum.

ve  sanırım ikimizin lugatın da bulunan kelimelerin anlamları farklı entrikalara takabul ediyor olmalı.  sorunun cevabına gelince evet bana göre o kelime bir hakkaret ibaresi içermektedir. 

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı

1. si ezik rolunu bırakıp din kültürüne falan sarılma nasıl oluyur bilmiyorum.
       2. si .....sunuz dan kastını anlamadım çünkü üzerime alınmıyorum.

ve  sanırım ikimizin lugatın da bulunan kelimelerin anlamları farklı entrikalara takabul ediyor olmalı.  sorunun cevabına gelince evet bana göre o kelime bir hakkaret ibaresi içermektedir. 

Arkadaşım sen olmadığı halde "hakaret" falan diyerek açıkça Kürtçülük yaptın bende hakaret olmadığını dile getirdim uzatmaya gerek yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar iyiki soru sordum karıştırmayın kürtü türkü ne gerek var para kazanmanın derdine düşmüş ticari birşey soruyorum Kürt Türk meselesi yapıyorsunuz gerek yok aklı olan fikri olan söylesin lütfen geri kalanını özelinizde konuşun tartışın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    EnerJiC bunu yazdı

ya arkadaşlar iyiki soru sordum karıştırmayın kürtü türkü ne gerek var para kazanmanın derdine düşmüş ticari birşey soruyorum Kürt Türk meselesi yapıyorsunuz gerek yok aklı olan fikri olan söylesin lütfen geri kalanını özelinizde konuşun tartışın

aynen adam burada ticaret yapmaya calısıyor. ticaretin dini-imanı, rengi olmaz. bende aynı şekilde ırağa zeytin ve vb ürünleri göndermek istiyorum. daha önce ırağa yaptıgımız gönderimler var ama düzenli ve daha iyi müşteriler arıyorum. @enerjic arkadas senin de bilgin varsa yardımcı olabilirsen sevinirim. gıda üzerine iyi firmalar arıyorum acıkcası.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

walla arayıştayım paslaşırız aramızda bakalım duruma göre hocam

Toplam Hit: 1280 Toplam Mesaj: 17