Iraktan Görüntüler !
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
kendi kanınızda boğulursunuz inşallah. camide yatıyorlar ipneler
-----------------------------Amin o kadar içtenlikle amin dedimki anlatamam
-
http://sekspir.files.wordpress.com/2007/04/chris-hondros-irak-fotograflari.jpg -> bu resim de bittm
-
Kan ve vahşet resimleri normal. Bu bir savaş çünkü.O kadının da öyle poz vermesi kendi açısından normal, sevgilisi de belki askerdi ve öldürüldü,o hınçla birpoz verdi.Sevgilisini geçtim arkadaşları ölüyor.Ne yapacak ağlayacak mı?
camide bir pislik yapmadıkları sürece pek bir problem olduğunu düşünmüyorum. Camie barınmaları son derece mantıklı kendileri açısından böylece militanların saldırılarından korunmaları daha rahat olacaktır.Ha bundan utanması gerekense arap dünyasıdır zaten.Camine amerikan postalı sokuyorsan. Eğer mevzu silahla girmekse camiye bunu hizbullah olsun el-kaide olsun veya diğer gruplar olsun bol bol yapıyorlar. -
Ne zulum Allahım bu insanlar bana göre bunları nekadarda kansız olsalarda hakketmedi,yazık çok yazık.
-
böyle resim paylaşımlarını direk resim şeklinde değil de link şeklinde yaparsanız sabahın 8 inde girenlerin mideleri bulanmamış olur.
kaldırabilecek insanlar var kaldıramayacak insanlar var
-
kimi gerçek kimi değil
zaten camide adamı vururkenki görüntüler tv de yayınlanmıştı.....
6. resim .
şu yerde yatan adam hani bacağı ayrı gövdesi ayrı duran adam ın olduğu resim sahte.
ne şarepnel parçası var ne kan var yerler sağlam. adamı getirip oraya bırakmışlardır demeyin organlrı etrafa saçılırdı ..
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Savaş bu hocam savaştan ne beklenır ki. Amerikaya kızmıyorum. Onlar Ülkesinin çıkarları için gerekenı yapıyorlar. Hrıstiyan adam, üstelik savaş başlarken haçlı seferini başlatıyorz diyen adam camiiyi güllerle dolduracak değildi ya.
Suçlu olan ıraklılar ve cezalarını çekıyorlar
-----------------------------
are you player?are you big player kezman?diye sorarlar adama. -
photoshop bence