İran İnsan Görünümlü Robotu Tanıttı
-
bizde insan görünümlü Beyinsiz Rabotlar var..mühim olan bunu üretmek..Ve bizimkiler çoğalabilior.. ;) :)
-
İran robot konusunda ileri düzeyde.Bilim teknikte bi kaç yarışma sonucu görmüştüm uluslarası düzeyde.
-
ben ibret gözüyle bakıyorum açıkçası
-
Bunu bizde yaparız.Önemli olan bu robotun yapay zekası ne ? Ne için programlanmış.. Becerileri neler arkadaş ? Nerden alıyor, kime veriyor ? Bunlar önemli.. Bak asimo'ya dans bilem ediyor.. İran bence imaj tazelemiş sadece..3. dünya ülkesi olmadığını göstermek istemiş...
-
iran teknoloji ve teknolojik gelişmelere çok önem veren ve kendini geliştiren bi ülke oldu valla tebrikler ... ibret ve örnek almamız lazım kanımca
-
bu asimo işleri tam bir balon.. yapılmıycak bişey değil ki.. bizim küçük sanayidede yapılır bi haftada nedir robot dediğin.. ne işe yarıycaksa....
-
iran robot yapmıştır mutfak robotumu yapmışlar mixer :D
iranın yaptıgı robot ezan okuyormuş camilerde imamları azaltmak için yapmışlar
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
bizde insan görünümlü Beyinsiz Rabotlar var..mühim olan bunu üretmek..Ve bizimkiler çoğalabilior.. ;) :)
-----------------------------Aga bu yorumun altina baska yorum yazilmaz.
hadi sanayii de yapin bir hafta da birtane.. Robot namaz kilarmis, yok ezan okurmus, yok osuruguyla flut calarmis. Cakma veya degil adamlar en azindan uretiyor. Bizideki gibi sipere gidemezsin, gidersin muhabbeti yok.
-
japonlarla yarışa giremezler :D
-
helal olsun adamlar birseyler yapıyor .. ya bizimkiler ? 3 in 1 i :)