İran İslam Devrimi
-
Dewrim deyince akla FİDEL CASTRO gelir. Adam Koskoca A.B.D ye karşı geldi savaştı ve özgür oldu.Şimdi ülke refah mutlu huzurlu bi şekilde yaşıyor.
---Benim aklıma şu geliyor.ATATÜRK ten sonra bu ülkeye Fidel Castro gibi biri gelseydi şimdi DÜNYANIN SÜPER GÜCÜ KİM OLURDU...
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------Dewrim deyince akla FİDEL CASTRO gelir. Adam Koskoca A.B.D ye karşı geldi savaştı ve özgür oldu.Şimdi ülke refah mutlu huzurlu bi şekilde yaşıyor.
---Benim aklıma şu geliyor.ATATÜRK ten sonra bu ülkeye Fidel Castro gibi biri gelseydi şimdi DÜNYANIN SÜPER GÜCÜ KİM OLURDU...
-----------------------------nedense fidel castro öldü fakat saklıyorlar düşüncesi var bende..
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
muhteşem zekali arkadaşlarim gene iş basında
-----------------------------
eğer gerçekten inanarak söylemiş olsan bu cümleyi, aslında o kadar da beyinsiz değilmişsin derdim.. -
bu saatten sonra ülkenin teokratik bir sisteme geçiş yapacağı yönündeki saçmalıklara kendisini inandırmış insanları gördükçe deli kahkalar atıyorum, nasıl gülüyorum bilseniz.
bu düşünceler ile nasıl uyuyabiliyorsunuz siz ?
-
Sorsana onlara hiç uyanmışlarmı ki? Düşünme adı altında geçen reaksiyonları uyanmamalarına neden olan etken sanırım.