İran İslam Devrimimi Yoksa Öncesimi.
-
Biri çıkmış İran ile eroinin ticaretini bağdaştırmış, biri kalkmış İran İslam Devrim'ini derin güçlerin yardımıyla bağdaştırmış, biri kalkmış götünde basür çıkmış bir daha oturamamış. Töbe yarabbim. Ne bok olursan ol biraz özeliştirili ol, biraz hoşgörülü ol ve bir defa olsun yahu! Bir defa olsun Allah'ınızı seversiniz, inanmıyorsanız bilim aşkına, inanmıyorsanız Buda aşkına karşı tarafında haklı olma ihtimalini göz önünde iyi niyetle ve samimiyetle bulundurun.
-
adamlar amerikaya kafa tutuyor bu yonleriyle sempatimi cekiyorlar, biz elpençe divan duruyoruz fark burada.
ve bu gercekten cok buyuk bi fark bence. bizde siilah teknolojisi hikayeleri var adamlarda nuklerin teknolojinin kendisi.
asyanın en guclu ulkesiyiz diyoruz ama iki buklum duruyoruz onlar dimdik, bu kanıma dokunuyor.
-
Türkiyenin gündem konularını tartışmak kesmedi şimdide iran için mi kavga ediyorsunuz?
İşte bizim Türk gençlerinden bu yüzden bi halt olmaz, sadece boş konular üzerine boş konuşmalar yapmakla geçirirler zamanlarını. Ve her türlü siyaset içerikli tartışmayı islam ile bütünleştirip kavga çıkarıyorsunuz.
Bu tarz konularda herkez kendi bildiğini düşünecek ama gerçekte kimse bir şey düşünmüyor olacak...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyenin gündem konularını tartışmak kesmedi şimdide iran için mi kavga ediyorsunuz?
İşte bizim Türk gençlerinden bu yüzden bi halt olmaz, sadece boş konular üzerine boş konuşmalar yapmakla geçirirler zamanlarını. Ve her türlü siyaset içerikli tartışmayı islam ile bütünleştirip kavga çıkarıyorsunuz.
Bu tarz konularda herkez kendi bildiğini düşünecek ama gerçekte kimse bir şey düşünmüyor olacak...
-----------------------------
Maalesef gençlerimiz Her türlü siyasi içerikli konuşayı islamla bagdastırmıyor çünki apolitik olduklarından dolayı tartışmalara katılmıyorlar :l Müslümanlıkla alıp veremedikleri yok insanların..Ayrıca komşumuz olan bir ülkeyi konuşmak bize bişi kaybettirmez kazandırır.. Burda bi ton başlık açılıo Türkiye ile ilgili fakat insanların tepkisi hep ''Aha Akp hafif İslamcı diye gene laf attılar, İslamiyet düşmalrı ya ondan..'' :l Fakat Kimse oturup demioki ulan hakkaten varmı böle bişi ? Bence biraz kendinizde arayın sorunu yaranız var ki bu kadar alınıyosunuz .Ayrıca Madem Akp ye laf ettirmiosunuz Bari İran dan bahsedelim bırakın...
Konuyla alakalı olarakta : İran İslam devriminden önce aynı Türkiye gibiydi :l Fakat Türkiye ye giren uyuşturucu maddeler papua yeni gine üzerindenmi geliyor bunuda düşünmek lazım.. Madem Müslümansın bu ne diye sorarlar..
Ha şu var Farslar aynı Türkler gibi tarih boyunca birçok devlet kurmuşlardır ve başarılıda olmuşlardır. bizden farklarıysa bir masaya oturduklarında yumrugu masaya vurabilme yetenekleridir..
Şu anda takdir ettigim tek hususları ABD ye dişlerini gösterebilmeleri.. Yoksa ABD den farkları yok. Vakko marka eşarp örtünen bayanları zaten kimin kölesi olduklarını belli ediyor! Gelir dagılımı falan rezillik..
-
onlar musluman degillermi ne yaptilarsa yaptilar ne soyledilerse soyledi ne korkak ne urkek diye bilirim ne kufur ne hakaret edebilirim onlar benim kardesim tum muslumanlar ister gunah islemis olsunlar ister iyilik herseyiyle benim kardeslerim hepiniz kardesimsiniz
iran Onlari Allah korucaktir insallah fil suresine bakin filerle kabeyi yikmaya geldiler halk tepelere cekildi gelen ordu onlarin surulerini topladi bunun uzerini kabile seyhi surusunu isteyince kamutan bende uzlascaksin kabeyi yikmamamiz icin yalvarcagin yerine develerini istiyorsun der seyh te onun korucusu var der kisaca anlattim yuce rabbim onlari ekin basaklarigibi kirdi filler bile kabe onunde duz coktu ilerlemedi
yani ne olacagi belli olmaz konuya uymadi ama yine soylemek istedim
oncesi sonrasi ne farkeder
-
Amor çok şey yazmışsın ama boş şeyler yazmışsın. Nedendir bilinmez insanlar birisi mantıklı bir şeyler söylediği zaman hemen onu karşı taraf düşünce besledikleri bir gruba dail ederler anlamıyorum...
Genç, boş geldin boş gideceksin emin ol ve senin düşünce yapın benim yıllar önce gülerek dinlediğim bir kaç insanın konuşmasını hatırlattı. Onlarda senin gibi bir şeyler yaptıklarını göstermek için hep birilerini suçlarlardı ve hala her kaybettikleri şeyde birilerini suçluyor ve kendilerini haklı çıkarıyorlar.
Devam et, sen haklısın...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyenin gündem konularını tartışmak kesmedi şimdide iran için mi kavga ediyorsunuz?
Emir merak ettim yazdım. ne alaka şimdi boş konu vs. ? -
amerikaya kafa tutan tek ülke:) Şerat falan boş
-
Metanet bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
Emir merak ettim yazdım. ne alaka şimdi boş konu vs. ?
-----------------------------Şu sitedeki siyaset konularına bak hoca, hep kavga hep tartısma ve hep laf sokma. Ve hiç kimse bibirini dinlemiyor sürekli küfür edilir, hakaret edilir ve hep birileri suçlanır. Böyle tartısma olmaz. Muhalefet ve iktidar partisi bile bu kadar çok konuşup kavga etmiyor. Burada birbirlerine laf sokup kötü sözler söyleyenler yan yana gelince 40 yıllık dost gibi oluyorlar, o zaman burada bu tarz yok sen şucusun yok sen bunu korudun diye hakaret edip boş konuşmanın ne gereği var? Açılan konular da hep aynı şeyler üzerine, sonu hep İslama çıkıyor. Ben bir kesimi savunmam, benim nickimden de anlaşılacağı gibi ben milliyetçi bir insanım ve beni bu tarz konuşma yapınca bir üst konuda belirttiğim gibi akp ci, diye tasfir etmeye çalışanlar, yok neden üstüne alınıyorsun diyenler çıkıyor ve bu beni kızdırıyor.
Ben ne desemde bu tartısma konuları devam edecek ve Türk gençlerinin bu yozlaşmış dar zihniyet içinde kalmaları beni üzüyor...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Amor çok şey yazmışsın ama boş şeyler yazmışsın. Nedendir bilinmez insanlar birisi mantıklı bir şeyler söylediği zaman hemen onu karşı taraf düşünce besledikleri bir gruba dail ederler anlamıyorum...
Genç, boş geldin boş gideceksin emin ol ve senin düşünce yapın benim yıllar önce gülerek dinlediğim bir kaç insanın konuşmasını hatırlattı. Onlarda senin gibi bir şeyler yaptıklarını göstermek için hep birilerini suçlarlardı ve hala her kaybettikleri şeyde birilerini suçluyor ve kendilerini haklı çıkarıyorlar.
Devam et, sen haklısın...
Ayrıca ;
Şu sitedeki siyaset konularına bak hoca, hep kavga hep tartısma ve hep laf sokma. Ve hiç kimse bibirini dinlemiyor sürekli küfür edilir, hakaret edilir ve hep birileri suçlanır. Böyle tartısma olmaz. Muhalefet ve iktidar partisi bile bu kadar çok konuşup kavga etmiyor. Burada birbirlerine laf sokup kötü sözler söyleyenler yan yana gelince 40 yıllık dost gibi oluyorlar, o zaman burada bu tarz yok sen şucusun yok sen bunu korudun diye hakaret edip boş konuşmanın ne gereği var? Açılan konular da hep aynı şeyler üzerine, sonu hep İslama çıkıyor. Ben bir kesimi savunmam, benim nickimden de anlaşılacağı gibi ben milliyetçi bir insanım ve beni bu tarz konuşma yapınca bir üst konuda belirttiğim gibi akp ci, diye tasfir etmeye çalışanlar, yok neden üstüne alınıyorsun diyenler çıkıyor ve bu beni kızdırıyor.
Ben ne desemde bu tartısma konuları devam edecek ve Türk gençlerinin bu yozlaşmış dar zihniyet içinde kalmaları beni üzüyor...
Ya ben ne diim sana Düşünce Kotası gibisin arkadasım.. Asıl dön bi oku sen neler yazmışsın..Geçmişinle temellendirdigin safsatan beyninin hangi bölümünden çıkmış bilmiyorum ama Alt beyninle alakası var sanırım.. Ayrıca söylediklerine bi bak Kim dediklerini yapıyo bi gör! Laflara bak :) ne yani birbirimizi öldürelimmi sen böyle düşünüyorsun diye? İnsanların bi yere ulaşmaları için tartışmaları lazım fikir yürütmeleri lazım..
Ayrıca Nicklerde kalan Milliyetçiliğinle Tribünlere oynama hevesin beni gerçekten mest etti :) tekrar ediyorum.. Madem bırakmıosunuz Türkiye yi konusamıyoruz bırakın İran ı konusalım kime ne zararı var?
Asıl senin gibi okumayan ve araştırmayan , Bakmayan baksada göremeyen kişiler beni üzüyor!
Gölge etme başka ihsan istemem! Anlayabildinmi ?