İran Ladysinin İlk Fotoğrafı ! Yarabbim Bu Ne Güzellik !
-
Bu karaçarşafla anasından çıkmıştır :D
-
hoca o çarşafın altında ne hazineler vardır sen bilionmu:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
Asi bunu yazdı:
Şişşşşşşşş hepiniz taş demişsiniz hatuna nazar etmeyin dua edin belki sizinde olur
kıskandın mı :D:D
He kıskançlıktan çatlamak üzereyim bu hasetle 1 hafta uyuyamam -
hoca burası turkıye burda adam kudurur azar bu kadını bıle görupte çavuşu tokatlar yanı her turlu ınsan mevct ben arkadasa göstersem bana dıce ılk sey su benı a**cııı ılgılendırıo kanka dıo , bende dıom sie :D
-
Aman Efenim Fasulyemiz Yİne Gelmişler. eh eh eh Konu yine Enteresanlıklar la Dolu. :)
-
ekşisözlükte gördüm
muhtemelen hürriyet gazetesinin kolpa bir haberine konu olmuş bildiğin "insan." fotoğraf kesilip yapıştırılmış gibi duruyor. ayrıca "ilk kez görüntülendi" cümlesine de bir anlam veremiyorum. ha velev ki yazanların hepsi doğru, fotoğraf da gerçek, lanet okuyalım kadının giydiği elbiseye. örümcek beyinli diyelim bunu giydiği için, iran erkeklerinin hepsine birden de "ayrımcı" diyelim hadi. iran'da hayatın nasıl olduğu hakkında bi bok bilmeden bildiğimiz tüm bokları atalım iran üzerine. hatta ırak'a demokrasi getiren bush'dan rica edelim iran'a da kadın erkek eşitliği getirsin. ne de olsa "onlar bilmez." büyük birader her şeyi bizden iyi bilir, o yüzden "sam amca" demiyor muyuz? "sam amca"nın kucağında oturan gazetelerimizi de bu haberleri yapsınlar dursunlar ki iran'dan nefret edelim, böyle komşular istemeyelim.
bunu yapan komşularımız şunları da yapmamış mıydı?
-yunanistan'la en ufak meselede bize yunanları kötü göstermek
-suriye ile apo meselesinde nefreti körüklemek
-ermenistan'dan nefret etmemizi sağlamak
-herhangi bir milli maçta "otur yerine fransız", "pis isviçreli hakem yaktın bizi", "nasıl geçirdik" başlıklı güya haberler yapmak
bir de sıradan bir iranlı olun ve düşünün. eşinizin siyah çarşaf giymesine tepki gösterir miydiniz, en ilerici biri bile olsanız? (bkz: mahalle baskısı) ya da siyah çarşaf giymeden sokağa çıkar mıydınız? mollaların başbakandan, cumhurbaşkanından bile güçlü olduğu bir ülkede cumhurbaşkanının karısının açık görünmesi ne anlama gelirdi? "bu iyidir, doğrusu budur" demiyorum. ama bir karşı devrim olana kadar bu kadın siyah çarşaf giymeden sokağa adımını atamaz. ha, bazı iranlı kadınlar evin içinde çırılçıplak soyunup fotoğraflarını çekiyorlarmış. hadi yine önyargılı olalım. "pis iranlılar" -
günahhh burnu neden açık yawww!!!:D
-
Offf bunlarla ne fantezi yapılır ha:) Siyah giymiş bide havalar sıcakya altına bişi giymemiştir :) Türkiyedede yakın gelecekte böyle olacak walla millet azar herkezin turban feti$i var :D Ahmedinejad ada baksanıza adam ne dinc demekki karı da$$ iyi muamele yapıo xD
-
hacılar bence koruması kamuflaj yapmış :)
-
Belki adam karısına millet sulanmasın istemiş :|
Şahsen ben suriye först leydisi ile azerbaycan först leydisine çok sulanıyom :|
Suriye

Azerbaycan